Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 18:42

Горбачов заспівав з Макаревичем на своєму ювілеї

Горбачов заспівав з Макаревичем на своєму ювілеї

Михайлу Горбачову 2 березня виповнилося 80 років. Перший і єдиний президент СРСР відзначив ювілей у Москві в колі сім'ї, а широкі громадські урочистості відбудуться 30 березня в лондонському Альберт-холі.

На святкуванні ювіляр виконав пісню "Темную ночь" разом з солістом групи "Машина часу" Андрієм Макаревичем.

Це був не перший раз, коли вони обидва стояли на одній сцені. Михайло Горбачов за допомогою Андрія Макаревича записав збірку з семи романсів, єдиний примірник якого був проданий на благодійному аукціоні за $164 940 англійському філантропу, а виручені кошти перерахували на лікування дітей, хворих на рак крові. Диск присвятили 10-річчю з дня смерті Раїси Горбачової, яка померла від лейкемії 20 вересня 1999 року.

Екс-президент СРСР влаштував свято для близьких друзів, яких цього вечора набралося не менше двохсот осіб. Серед запрошених були не тільки політики різних періодів становлення нової Росії, але й представники творчої еліти країни. Привітати іменинника приїхали Костянтин Ернст, Ірина Хакамада, Андрій Нечаєв, Аркадій Арканов, Леонід Парфьонов, Стас Намін, Юрій Шевчук, Михайло Жванецький та багато інших.

"Мойсей почав свій великий шлях в 80 років. Значить, у Вашому віці все тільки починається! - Сказав Григорій Явлінський. - З Днем народження і довгих Вам років життя!"

У цей вечір відбулася московська репетиція грандіозного святкування з нагоди ювілею Михайла Сергійовича, який влаштують 30 березня в королівському Альберт-холі Лондона. На сцені з'являться Ігор Крутой, Дмитро Хворостовський, Андрій Макаревич, Валерій Гергієв, Брайан Феррі, Кетрін Дженкінс, Лара Фабіан, Мел Сі, група Scorpions. Ведучою церемонії буде Шерон Стоун.

Президент Росії Дмитро Медведєв напередодні особисто нагородив Горбачова орденом Андрія Первозванного.

Зараз ви читаєте новину «Горбачов заспівав з Макаревичем на своєму ювілеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути