четвер, 07 жовтня 2010 16:37

Голим студенткам Путіна відповіли їхні скромніші колеги (ФОТО)
7

Фото: Фото: ЖЖ liz-anderson

Студентки факультету журналістики Московського державного університету імені Ломоносова знялися у фотосесії для календаря на 2011 рік, у якій розкритикували політику прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Таким чином вони відповіли на попередній календар своїх колег, які оголились для глави уряду РФ і виразили йому свою прихильність.

В своєму ЖЖ одна зі студенток опублікувала календар "Володимир Володимирович, у нас є декілька запитань...". Студентки обурилися вчорашнім виходом еротичного календаря до дня народження Путіна, тому вирішили створити свій.

На календарі зображені шість дівчат, котрі ставлять прем'єр-міністру Росії гострі політичні запитання. На фото кожна зі студенток заклеїла собі рота жовтою стрічкою.

"Після виходу вчорашнього календаря, (посилання на який навіть давати огидно), компанія дівчат з журфаку МДУ ім. Ломоносова не могла не підготувати свою відповідь. У нас накопичилося декілька питань... Ми поставили їх. Календар раджу роздрукувати і повісити на стіну. Чесне ім'я факультету ми ганьбити не дамо", - написала у своєму ЖЖ студентка Єлизавета Меньщикова, яка взяла участь у створенні календаря.

Зараз ви читаєте новину «Голим студенткам Путіна відповіли їхні скромніші колеги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути