середа, 27 вересня 2017 11:54

Фіналістка нацвідбору на Євробачення TAYANNA заспіває на одній сцені з тріо IL VOLO

Фіналістка нацвідбору на Євробачення TAYANNA заспіває на одній сцені з тріо IL VOLO
Поп-оперне тріо IL VOLO заспівають з TAYANNA Фото: Прес-служба

Співачка TAYANNA стане почесним гостем заключного концерту світового турне Una Notte Magica титулованого італійського поп-оперного тріо IL VOLO. Колектив вперше виступить в Україні з програмою Notte Magica - A Tribute to the Three Tenors.

IL VOLO - тріо в складі двох тенорів П'єро Бароне, Іньяціо Боскетто і баритона Джанлуки Джінобле 23 жовтня в супроводі оркестру Lords of the Sound збере київський Палац спорту.

Запрошеним артистом TAYANNA обрали невипадково. Організатори впевнені, що сильний драматичний вокал і жіноча енергетика української співачки додадуть особливої ​​атмосфери київського концерту. Цього року TAYANNA стала фаворитом Національного відбору на "Євробачення", завоювавши любов не тільки українських глядачів, а й шанувальників конкурсу з усього світу, так як і свого часу IL VOLO були пов'язані з міжнародним музичним фестивалем - в 2015 колектив представив Італію на Євробаченні , де зайняв 3 місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TAYANNA заспівала українською на культовому джазовому фестивалі

"Я вдячна організаторам за можливість розділити сцену з IL VOLO! На концерті я вперше представляю частину нового матеріалу з російськомовного альбому, над яким ми зараз працюємо", - поділилася співачка.

Крім пісень з власного репертуару, TAYANNA виконає всесвітньо відомі композиції на італійській мові.

Зараз ви читаєте новину «Фіналістка нацвідбору на Євробачення TAYANNA заспіває на одній сцені з тріо IL VOLO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути