пʼятниця, 08 травня 2020 21:06

Фестиваль UNDERHILL оголосив нові дати проведення

Фестиваль UNDERHILL оголосив нові дати проведення
Фестиваль працює над збереженням повноцінного лайн-апу Фото: facebook.com/underhill.festival/

Організатори фестивалю UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL перенесли фестиваль на 28-30 серпня, сподіваючись, що до цього часу ситуація нормалізується. Перенесення на 2021 рік не розглядають, допоки не виключається можливість цьогорічного проведення фестивалю.

"Безпека та здоров'я гостей, артистів та працівників фестивалю – наша найвища цінність та пріоритет. Саме тому, ми продовжуємо пильно стежити за перебігом ситуації, та готові вживати усіх необхідних заходів", - розповідає директор фестивалю Світлана Попович.

У своъх соцмережах, фестиваль опублікував кілька ключових моментів, які необхідно знати кожному з нас: місце проведення – незмінне, нові дати: 28-30 серпня; всі придбані квитки #UNDERHILL2020 залишаються дійсними; аби фестиваль відбувся цього року, нам вкрай потрібна твоя підтримка. Залишайся вдома, виконуй правила карантину, піклуйся про імунітет і здоров'я.

Організатори UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL висловили подяку за підтримку всім артистам, учасникам, партнерам, міському голові міста Івано-Франківськ та кожному, хто працює над створенням фестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онлайн-фестиваль збере музикантів найрізноманітніших музичних напрямків

Фестиваль працює над збереженням повноцінного лайн-апу.

UNDERHILL MUSIC TV – це унікальний формат онлайн-концертів. Артисти виступають із професійною звуковою та світловою апаратурою. До того ж, цей формат дозволяє глядачеві відчути себе навіть ближче до артиста, ніж на звичайних виступах. По ходу вечірок можна отримати призи від артистів, задати їм запитання або іноді навіть замовити улюблені треки. UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL – це український фестиваль танцювальної та поп-музики, що проходить на території аеродрому, в селі Підгір'я, Івано-Франківської області. Фестиваль вперше відбувся у червні 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль UNDERHILL оголосив нові дати проведення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути