вівторок, 21 квітня 2020 18:20

Онлайн-фестиваль збере музикантів найрізноманітніших музичних напрямків

22 квітня зберуться музиканти різних жанрів, щоб влаштувати онлайн-фестиваль.

UNDERHILL MUSIC TV продовжує створювати атмосферу свята в умовах самоізоляції та карантину. Хедлайнером вечора стане зірка Євробачення – співак Melovin. Зіграють дует YUKO, Bah.Roma з акустичним сетом, а також гості з Одеси: Viva Dior та Vlad Yaki.

Melovin – молода зірка української поп-сцени. Після перемог в українському "Х-Факторі" популярність цього артиста постійно росте. 2018 року Melovin презентував Україну на всесвітньому пісенному конкурсі "Євробачення", де дістався фіналу. На рахунку у співака два повноформатних альбоми, премія M1 Music Awards, ротації на радіо та любов шанувальників.

Дует YUKO народився в команді Івана Дорна на "Голосі країни" і швидко став улюбленцем музичних медіа та одним із найяскравіших та найбільш епатажних проєктів України. Поєднують народную творчість із рейвом.

За рок-складову відповідатиме Bah.Roma з акустичним сетом. Це сольний проєкт Романа Бахарєва з гурту Bahroma, який вже багато років займає провідні позиції серед українських поп-рок гуртів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #TogetherAtHome: світові зірки проводять 8-годинний онлайн-марафон проти коронавірусу

Один із найвідоміших діджеїв України ProBass перенесе глядачів у атмосферу нічного клубу. PROBASS – чемпіон Redbull Thre3style Ukraine, резидент радіостанції KISS FM, один із найяскравіших діджеїв країни. Цей артист уже встиг попрацювати із такими зірками як ONYX, M.O.P. та COOLIO (USA). Він змішує R'n'B, Twerk, Moombahton, EDM Trap, Midtempo, Mash-up, G-House та Bass House.

Розпочинатимуть та завершуватимуть вечірку гості з Одеси: Viva Dior та Vlad Yaki. Ведучим онлайн-фестивалю стане зірковий діджей "Наше Радіо" Юрій Рихлик.

Автор: Фото надане піар-службою
  За рок-складову відповідатиме Bah.Roma з акустичним сетом
За рок-складову відповідатиме Bah.Roma з акустичним сетом

Рок-гурт СКАЙ виступить спеціально для шанувальників UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. Концерт відбудеться 3 квітня о 19:00 в унікальному форматі онлайн-концертів UNDERHILL MUSIC TV.

Зараз ви читаєте новину «Онлайн-фестиваль збере музикантів найрізноманітніших музичних напрямків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути