Ексклюзиви
пʼятниця, 03 квітня 2020 16:05

UNDERHILL MUSIC TV запрошує на онлайн-концерт "СКАЙ"

UNDERHILL MUSIC TV запрошує на онлайн-концерт "СКАЙ"
СКАЙ виступить із онлайн-концертом Фото: надане організаторами

Рок-гурт СКАЙ виступить спеціально для шанувальників UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. Концерт відбудеться 3 квітня о 19:00 в унікальному форматі онлайн-концертів UNDERHILL MUSIC TV.

UNDERHILL MUSIC TV – це унікальний формат онлайн-концертів. Артисти виступають із професійною звуковою та світловою апаратурою. До того ж, цей формат дозволяє глядачеві відчути себе навіть ближче до артиста, ніж на звичайних виступах. В ході таких вечірок можна отримати призи, або взяти участь в аукціоні, задати запитання або іноді навіть замовити улюблені треки музикантів.

На UNDERHILL MUSIC TV вже зіграли: DJ Lutique, MalYar, Kolya Liner, Vlad Yaki, Fellmark, Lirity, Vlad Jet. А також виступив зі своїм гуртом та зірковою гостею - Тонею Матвієнко, співак Арсен Мірзоян. Минулого разу свої сети презентували гурт [O], Олег Скрипка та Фагот із ТНМК.

До онлайн-вечірок можна долучатися активно, коментувати, лайкати та задавати запитання. Або ж увімкнути їх як супровід до буденних справ. У будь-якому разі, прямий ефір зробить ваш домашній вечір набагато яскравішим!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конкурс YUNA Junior для молодих виконавців відбудеться онлайн

Партнером цього онлайн-концерту стане "Наше Радио".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

"Я просто хочу спитати тебе, чому ти настільки красива?" ⠀ Дізнаємося відповідь вже сьогодні! О 19:00 гурт "Скай" зіграє наживо на UNDERHILL MUSIC TV. ⠀ Заходь підтримати улюблений гурт та привітатися з музикантами! ⠀ Шукай посилання на ефір у наших сторіз, та в шапці профіля ☝🏻☝🏻☝🏻 ⠀ Будь ближче, ніж в перших рядах. UNDERHILL - #більше_ніж_фестиваль ⠀ За підтримки @nasheradioua, @cuberecordsua, @profiltd i Event Band.

Публикация от UNDERHILL MUSIC FESTIVAL (@underhill.festival)

Проєкт UNDERHILL MUSIC TV створено на базі UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL – це український фестиваль танцювальної та поп-музики, що проходить на території аеродрому, в селі Підгір'я, Івано-Франківської області. Фестиваль вперше відбувся у червні 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «UNDERHILL MUSIC TV запрошує на онлайн-концерт "СКАЙ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути