четвер, 01 грудня 2011 17:32

Фальоса розповів про перший секс з Ані Лорак

Фальоса розповів про перший секс з Ані Лорак

Юрію Фальосі досі неприємно згадувати, як його зрадила Ані Лорак, яку він називає найбільшим коханням у своєму житті. Співачка закохалась у знаменитого футболіста Сергія Реброва. Про це продюсер розповів у програмі "ТСН.Особливе", пише ТСН.

"Це була людина, яку знали в усьому світі і знають досі. Закрутив дівчинці голову. Вона закохалася. Я бачив ці почуття, яких до мене вона ніколи в житті не відчувала. Вона мені це сказала: "Я по-справжньому закохалася" , - поділився Фальоса.

Продюсер з Лорак прожили разом 10 років. Вперше Юрій побачив Кароліну на сцені і відразу закохався: "Їй тоді було 13 років. Я не знав, що їй 13. Я не звертав уваги на вік".

Фальоса став не тільки першим продюсером Ані Лорак, а й першим чоловіком.

"Кохання достойна кожна людина. У скільки це сталося: повнолітня, неповнолітня? Кого це хвилює? Для мене важливо, що я її полюбив, вона полюбила мене", - підкреслив продюсер.

Фальоса зазначив, що саме він зробив з Лорак справжню жінку.

"Я думаю, що я навчив її всьому. І як поводитися з чоловіками, генералами, президентами, бізнесменами. Кожен чоловік хотів би таку жінку", - зізнався він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак з чоловіком переїхала у двоповерховий пентхаус

Крім того, продюсер розповів про перший секс з Ані Лорак.

"Це було щось таке неправильне, щось таке незрозуміле, спонтанне. Тому що це було вперше. Це було не зовсім приємно. Ну таке ... Просто жага, яка протягом року тримається,  виплеснулася. Це не можна оцінити почуттями, відчуттями, оргазмом. Це треба було зробити, і це сталося, нарешті", - поділився він.

Сьогодні Ані Лорак з колишнім продюсером майже не спілкується. Вона з головою поринула в материнство і продовжує працювати. І пробачити це Фальоса не може.

"Я досі ще не бачив Софійку маленьку. Уявіть, що у вас дитина і ви не бачите свою внучку. Я вважаю, що Ані Лорак - це моя дитина, і досі я не бачив дитину, яку вона створила на світ", - поскаржився він.

Зараз ви читаєте новину «Фальоса розповів про перший секс з Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути