понеділок, 28 листопада 2011 11:11

Ані Лорак з чоловіком переїхала у двоповерховий пентхаус
8

Фото: Фото: 7дней.ru

33-річна українська співачка Ані Лорак вперше показала свою квартиру, в якій нещодавно зробила ремонт. Це унікальний дворівневий пентхаус площею 300 кв. метрів, де вона живе разом з чоловіком Муратом Налчаджіоглу і маленькою дочкою Софією.

"Якби в дитинстві мені, маленькій дівчинці з міста Чернівці, сказали, що у мене будуть хороми в 300 квадратних метрів, не повірила б. Я жила в інтернаті, в кімнаті з 15 сусідками, спала на вузенькому ліжечку з поганеньким матрацом", - зізналася співачка в інтерв'ю.

Коли вона стала жити разом з Муратом, їм було достатньо двох кімнат. Але потім пара задумалася про дітей і зрозуміла, що потрібно терміново розширюватися. Пошуками нової квартири займався чоловік співачки. Мурат подивився кілька варіантів, поки не наткнувся на проект будинку майже в центрі міста - поряд величезний ліс і ставок.

"Мурат повіз мене дивитися квартиру ввечері. Я побачила "коробку" височенної вежі, в якій навіть ще не було стін. Але будинок відразу мені сподобався - дуже цікавий проект. Мурат запропонував піднятися на останній, 24-й поверх, на якому розташовувалися наші майбутні апартаменти. Я відмовилася - занадто високо. Але чоловік умовив: "Давай все-таки глянемо". Вже стемніло, ми сіли в спеціальний підйомник - таку відкриту платформу - і стали підніматися. Боже мій, як це було страшно! Однією рукою вчепилася в чоловіка, іншою - у низенький поручень, а навколо вітер свистить, платформа везе нас все вище. Нарешті піднялися, ступили на цементну плиту. І мені відкрився фантастичний вид нічного Києва. Тут же сказала Мурату: "Я згодна". Як кішка, інтуїтивно відчула: тут мені буде добре. Я взагалі завжди відчуваю серцем: моє - не моє, треба - не треба. Поки інтуїція мене ніколи не підводила", - каже Кароліна.

Мурат одразу збагнув, що треба купити ще й сусідню квартиру, у якій був вихід на дах. Таким чином, вони придбали ще й величезну терасу.

"Я спочатку сумнівалася: як це, відразу замахнутися на 300 метрів, адже ми залазимо в борги, позичаємо велику суму. Але Мурат переконував: "Зараз заощадимо, потім будемо шкодувати". І мав рацію. У результаті ми живемо в унікальному дворівневому пентхаусі. 300 метрів щастя", - поділилася зірка.

Ремонт в новій квартирі чоловік узяв на себе, а виконробом став брат співачки Андрій.

"В питаннях оформлення у нас з Муратом були однакові вимоги до дизайнера і архітектора: більше світла і повітря - у нас у вітальні вікна від підлоги до стелі. Тільки бежеві, сірі, білі тони. Жодних кричущих деталей, різких акценти, скрізь атмосфера спокою, єдиний стриманий стиль. Адже в будинку головне - люди, а не вигадливі меблі! Перше, що ми купили, - круглий, точніше, овальний стіл, за яким може зібратися велика родина, - для мене саме він символ домашнього затишку, вогнища", - розповіла Ані Лорак.

Артистка також відразу запланувала великий гардероб в дитячій. Вона ще не знала, хто народиться, але розуміла, що свого малюка вони з Муратом будуть балувати.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак з чоловіком переїхала у двоповерховий пентхаус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути