середа, 06 жовтня 2010 15:55

Еріку почав переслідувати маніяк

Еріку почав переслідувати маніяк

Фіналістку "Фабрики зірок-3" і колишню дівчину Стаса Шурінса Еріку переслідує телефонний маніяк. Про це вона розповіла у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Маніла (маніяк - ред.) зараз завівся у мене. По тридцять смсок в день шле! Страшні речі пише, не хочу й говорити. Схиблений. Ну я вже просто на ігнор ставлю, номер змінювати шкода - багато зв'язків втрачу", - сказала Еріка.

Також співачка розповіла, що номер її телефону продають.

"Пише дівчинка: "привіт, Еріка, мені твій номер подружка на день народження подарувала". Діти продають мій номер! Візьміть мене вже в долю, чи що, кажу. Я на телефон збираю, за місяць два вкрали. Один - у бутіку в Києві, коли я намагалась поміряти взуття, а другий у ресторані в Сімферополі", - додала "фабрикантка".

Не дивлячись на це, Еріка зауважила, що чоловіки її бояться.

"Рідко трапиться такий мужчина, який би мене не боявся. Бачу йде до мене, але не подобається, очі налякані, я йому одразу: "чувак, не трать час. Сразу нєт". Хамство терпіти не можу взагалі. В такому разі може ще жорсткіше сказати", - зауважила Еріка.

Нагадаємо, на тому тижні зірки українського та російського шоу-бізнесу зустрілись у столичному палаці "Україна" на записі телеконцерту "Пісня року - 2010" .

Зараз ви читаєте новину «Еріку почав переслідувати маніяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути