середа, 23 жовтня 2019 18:09

Епатажна Maruv повернеться на шоу "Танці з зірками"

Епатажна Maruv повернеться на шоу "Танці з зірками"
На "Танці з зірками" повернеться Maruv. Фото: @maruvofficial

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться 10 прямий ефір "Танців з зірками".

До фіналу залишилось недовго, а за кубок переможця змагаються 7 пар. Боротьба за перемогу стає запеклішою, судді – більш вимогливими, а постановки націлені на те, аби учасники могли показати свою технічну підготовку в танцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов, Кароль і Барбір: як учасники "Танців із зірками" виглядали в дитинстві

Темою цього ефіру стане "Містичний вечір на Гелловін", тому на паркеті з'являться номери, сповнені загадкових історій. Ведучою балкону стане епатажна артистка MARUV, яка танцювала з JAY.

Найсексуальніший ведучий Даніель Салем стане перевертнем. Разом із своєю партнеркою Юлією Сахневич вони станцюють казкове танго. Хореограф Олена Шоптенко та актор Олексій Яровенко вирішили підкорити залу нелегким квікстепом в образах графа Дракули та його леді.

Олена Кравець разом із своїм партнером готується опанувати хіп-хоп, який буде схожий на ритуальний танець. Анна Різатдінова та Олександр Прохоров вже станцювали всі основні танці бальної програми. Пара опанує надскладний вид мистецтва – балет. Гімнастка вперше позмагається за звання чорного лебедя.

Відбувся 9-й ефір проекту "Танців із зірками", темою якого було дитинство. Після виконання танцю за життя шоу покинула пара Людмили Барбір та Дмитра Жука.

Зараз ви читаєте новину «Епатажна Maruv повернеться на шоу "Танці з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути