понеділок, 25 березня 2013 16:59

Емма Вотсон не побоялася повністю оголитися

Зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Вотсон знялася у відвертій фотосесії. 22-річна актриса позувала повністю голою.

Молода артистка роздяглася заради благодійного проекту під назвою "Природна краса". Його мета - привернути увагу громадськості до проблем навколишнього середовища.

Знімки з Еммою вийшли чуттєвими і емоційно насиченими. Вони не залишили сумнівів у зрілості героїні, яку ще зовсім нещодавно приймали за підлітка. Крім Вотсон, в проекті візьмуть участь Ель Макферсон, Крісті Тарлінгтон, Брук Шилдс та інші визнані красуні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Емма Вотсон реготала на врученні премії кращим актрисам Голлівуду

Варто відзначити, що незважаючи на відверту фотосесію, Емма Вотсон не завжди готова демонструвати численним фанатам своє тіло. Останнім часом у Мережі ходили чутки, що зірка, яка зіграла Герміону в "поттеріані", виконає роль любительки садомазохістських ігор Анастейші Стіл в екранізації роману британської письменниці Еріки Леонард Джеймс.

Проте актриса заявила, що не буде зніматися в екранізації еротичного бестселера "50 відтінків сірого", який критики вже встигли назвати скандальну книгу "Сутінками" для дорослих "за велику кількість в творі еротичних сцен і феноменальну популярність роману серед європейських та американських домогосподарок. "Хто з вас думає, що я буду зніматися у фільмі по "50 відтінкам сірого"? Ні, серйозно. У реальному житті. Насправді", - так Емма Уотсон написала в своєму Twitter. Таким чином, на думку журналістів, зірка дала однозначну відповідь на питання численних шанувальником про свою можливу участь у цій картині.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон не побоялася повністю оголитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути