середа, 05 вересня 2012 13:27

"З віком я навчилася нормально сприймати своє тіло" - Емма Вотсон

Британська знаменитість Емма Вотсон рішуче нагадує про себе. Це й не дивно, адже скоро на екрани вийде новий фільм з її участю "Добре бути тихонею". Саму Емму тихонею навряд чи назвеш. У новому інтерв'ю журналу Glamour акторка заявила, що вже навчилася сприймати себе такою, яка вона є, і іншим дівчатам радить робити те ж саме.

Для глянцевого видання Вотсон позувала в чарівних вбраннях від Zac Posen.

Зрозуміло, щоб добре виглядати, актриса намагається стежити за фігурою. Але намагається на цьому не зациклюватися. "Я завжди була розумницею і ботаніком. Зазвичай публіка намагається розкласти акторів "по поличках", але зовнішність - не те, на чому концентрувалися люди навколо і я сама".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емма Вотсон зіграє свою першу головну роль після поттеріани

"З віком я навчилася нормально сприймати своє тіло, - пояснює зірочка. - І я вже пережила ту стадію, коли хочеться володіти ідеальною фігурою. Але у всіх є груди, стегна, так що дійсно важливо прийняти себе такою, яка є. У різний час я носила і 6, і 10 розміри одягу. Тепер я кажу, що я все-таки людина. І людина недосконала. І мене не примусять бути лялькою, для якої важливий лише об'єм талії".

Еммі взагалі страшенно не подобається пропаганда худоби і те, як мучаться її ровесниці в гонитві за бездоганною формою.

"Це сумно. Від нас (дівчат) занадто багато вимагають, але ж ми люди, і наше тіло виконує певні функції. Кажуть, що пресинг йде від чоловіків, але я думаю, що насправді ми самі тиснемо один на одного. Ми сердимося на себе і оточуючих, позбавляємося впевненості в собі. Але я не хочу грати в цю гру".

Зараз ви читаєте новину «"З віком я навчилася нормально сприймати своє тіло" - Емма Вотсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути