четвер, 02 лютого 2012 18:13

Емма Вотсон вважає свій стиль нудним

Емма Вотсон вважає свій стиль нудним

Зірка поттеріани Емма Вотсон вважає свій власний стиль нудним.

21-річна мільйонерка може дозволити собі придбати будь-які кутюрні вбрання. Але Емму банально до цього не тягне.

"Моя проблема в тому, що я трохи нудна. Я не ношу дизайнерські сумки або окуляри на півобличчя, - розповіла зірочка в інтерв'ю французькому Elle. - Коли мені не треба грати Емму Вотсон на публіці, я хочу залишатися самою собою. У повсякденному житті я повинна бути простіше, повинна бути обережніше з вибором одягу. Я не готова ризикувати".

Нагадаємо, свою першу роль в якості Герміони Грейнджер Емма зіграла, будучи 9-річною дівчинкою. На знімальному майданчику Вотсон доводилося грати в досить суворій шкільній формі. І це не могло не відбитися на смаках юної знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емма Вотсон розповіла про свої неідеальні зуби

"Для мене мода стала способом самовираження, - пояснює актриса. - Коли мені випав шанс самостійно вибирати вбрання, то у мене закрутилася голова, я намагалася стати Еммою і показати іншу сторону себе. Я маю на увазі, що коли я грала Герміону, мені не дозволяли стригти волосся, фарбувати нігті лаком, наносити автозасмагу, вдягати ліфчик з ефектом збільшення грудей і відверті вбрання".

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон вважає свій стиль нудним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути