середа, 19 жовтня 2011 15:03

У Емми Вотсон почався навчальний рік в Оксфорді

 

На цьому тижні зірка "поттеріади" Емма Вотсон почала вчитися в Оксфорді. Нагадаємо, що раніше юна актриса відвідувала Університет Брауна в Нью-Йорку.

На офіційному сайті Емми з'явилося таке звернення до шанувальників: "Усім, у кого розпочався новий навчальний рік! (Прошу вибачення у тих, хто вже встиг провчитися якийсь час, Оксфорд починає пізно). Хорошого семестру і удачі у всіх справах! Думаю, якийсь час я не з'явлюся, бо буду дуже зайнята".

Вотсон залишила Університет Брауна у цьому році, але все ще числиться в списках студентів. За офіційною версією, їй не вдалося поєднати навчання і рекламну кампанію заключного фільму про Гаррі Поттера, за неофіційною - не склалися стосунки з однокурсниками. Так чи інакше, вона планує провести в британському університеті найближчий рік, а потім закінчити освіту в Америці.

"Герміона Грейнджер" неодноразово розповідала про те, що свого часу їй довелося боротися з продюсерами знаменитої кіносаги за право отримати освіту.

"Це була битва не на життя, а на смерть! - згадує вона. - Я створювала студії купу труднощів, через мене їм доводилося раз у раз міняти розклад ... Думаю, я їх усіх страшно дістала".

6 жовтня відбулася прем'єра фільму "7 днів і ночей з Мерилін", де Емма зіграла невелику роль костюмерки. У 2012 році на екрани вийде картина, де вона виконала одну з головних ролей, - молодіжна драма "Труднощі життя ізгоя".

"Грати Герміону було легко, тому що вона дуже на мене схожа, - каже Емма. - Мені не потрібно було вживатися в роль. Я тільки тепер починаю розуміти, як це - бути актрисою".

Зараз ви читаєте новину «У Емми Вотсон почався навчальний рік в Оксфорді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути