четвер, 01 березня 2012 13:44

Емма Вотсон зіграє свою першу головну роль після поттеріани

Емма Вотсон зіграє свою першу головну роль після поттеріани

Британська акторка Емма Вотсон, яку прославила роль Герміони Грейнджер в "поттеріані", зіграє одну з учасниць банди грабіжників з Голлівудських пагорбів в новому фільмі Софії Копполи, повідомляє в четвер кіноресурс Variety.

Попередня картина Копполи, "Десь", отримала "Золотого лева" на Венеціанському фестивалі 2010 року.

Банда підлітків, на честь якої називається новий фільм режисера, в 2008-2009 роках здійснювала нальоти на вілли Періс Хілтон, Ліндсей Лохан, Орландо Блума, Меган Фокс та інших зірок, викравши звідти гроші, вбрання і коштовності в цілому на 3 мільйони доларів. Зрештою шістьох злочинців зловили і посадили. Один з них, як повідомлялося, став консультантом Копполи при написанні сценарію.

"Грабіжники з Голлівудських пагорбів" - не перший проект Вотсон після закінчення поттеріани. Вона вже завершила зйомки в "Труднощах життя ізгоя" Стівена Чбоскі, а в майбутньому збирається повернутися до режисера двох останніх частин саги Девіда Йейтса, в трилер "Твій голос в моїй голові". Однак у Копполи їй належить зіграти свою першу після Герміони Грейнджер головну роль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емма Вотсон вважає свій стиль нудним

Подробиць щодо термінів початку зйомок та інших учасників проекту поки не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон зіграє свою першу головну роль після поттеріани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути