четвер, 27 вересня 2012 13:07

Емма Вотсон спантеличила модних критиків

Актриса Емма Вотсон давно зарекомендувала себе дівчиною стильною. І навіть в деякому роді перетворилася на модного трендсеттера. Однак останнє вбрання зірки, продемонстроване нею напередодні в Лондоні, загнало модних критиків в безвихідь. Фешн-оглядачі навіть не знають, що робити, - сміятися чи захоплюватися.

Вотсон вийшла на червону килимову доріжку у вбранні в стилі 90-х. Чорна сукня з бюст'є від Dior плюс чорні брюки. Модні оглядачі, м'яко кажучи, здивувалися, а деякі навіть припустили, що актриса просто забула зняти штани.

Втім, низка видань тепер проводить серед своїх читачок опитування на тему, чи слід знову спробувати носити сукні поверх штанів або нехай подібний прикид назавжди залишиться в 90-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З віком я навчилася нормально сприймати своє тіло" - Емма Вотсон

Сама Ема поки не прокоментувала свій вибір вбрання. Хоча не виключено, що, з'явившись в чорному, дівчина хотіла підкреслити серйозність нової молодіжної мелодрами. У фільмі "Добре бути тихонею" зачіпаються теми насильства, підліткового сексу і стосунків, перехідного віку, гомосексуальності, наркотиків і суїциду, увага акцентується на дилемі пасивності і пристрасті.

Вотсон дісталося головна жіноча роль. Причому це перша серйозна роль актриси після "Гаррі Поттера". На думку критиків, Емма зіграла дуже гідно. Та й вибір дещо депресивного фільму для своєї наступної появи на екрані говорить про здорове почуття іронії актриси.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон спантеличила модних критиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути