четвер, 25 жовтня 2012 14:39

Елізабет Тейлор стала найбагатшою мертвою знаменитістю

Елізабет Тейлор стала найбагатшою мертвою знаменитістю
Актриса обігнала Майкла Джексона Фото: credo-ua.org

Голлівудська зірка Елізабет Тейлор змістила Майкла Джексона з першого місця в рейтингу покійних діячів мистецтва, які продовжують "приносити дохід" своїм спадкоємцям навіть після смерті, пише журнал Forbes, який склав рейтинг.

За період з жовтня минулого року по жовтень нинішнього Тейлор "заробила" 210 мільйонів доларів, тоді як "король поп-музики", який утримував лідерство в цьому списку протягом двох років, "приніс" 145 мільйонів доларів.

Як зазначає Forbes, основну частину "доходу" спадкоємцям актриси допомогли отримати продані минулого року з молотка прикраси, речі та твори мистецтва, котрі належали їй раніше: організатори аукціону, що пройшов у грудні в США, виручили 184 мільйони доларів.

У трійку рейтингу традиційно увійшов "король рок-н-ролу" Елвіс Преслі, чия спадщина принесла за рік 55 мільйонів доларів - таку ж суму він "заробив" і роком раніше.

Як відзначають укладачі рейтингу, в наступному році Тейлор навряд чи вдасться знову обігнати Джексона, так як його дохід в основному приносять активи в звукозаписної компанії Sony/ATV, а також користується попитом шоу Cirque Du Soleil під назвою "Майкл Джексон: безсмертне турне".

"Ікона" Голлівуду Тейлор пішла з життя в березні минулого року у віці 79 років. Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя від передозування сильнодіючими снодійними препаратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Джексон знову став найбагатшою мертвою знаменитістю

Оприлюднений у середу "рейтинг мертвих" Forbes став 12-м в історії видання.

Зараз ви читаєте новину «Елізабет Тейлор стала найбагатшою мертвою знаменитістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути