середа, 19 вересня 2012 10:59

Екс-кохана Володимира Кличка через пресу мало не підірвала здоров'я

Екс-кохана Володимира Кличка через пресу мало не підірвала здоров'я
Хайден Панеттьєрі весь час бореться із зайвою вагою Фото: relaxic.net

Американська співачка і актриса Хайден Панеттьєрі, з якою Володимир Кличко розійшовся в минулому році, зізналася, що через критику журналістів весь час бореться із зайвою вагою.

Екс-кохана Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі розповіла в інтерв'ю, що через надмірне схуднення не могла впоратися з проблемами зі здоров'ям. Американська актриса і співачка трудиться з самого дитинства. У 11 років вона отримала свою першу серйозну нагороду. Тим не менш, досі зірка не може навчитися спокійно реагувати на критику журналістів.

Якось раз один з таблоїдів написав, що у Хайден Панеттьєрі помітили целюліт. Ця новина так зачепила Хайден, що вона тієї ж миті почала худнути, поки це не вилилося в ускладнення. Зараз 23-річна дівчина виглядає відмінно, чого добивається заняттями спортом і правильним харчуванням. Однак страх осуду і критики залишився, тому для неї дотримуватися здорового меню - "постійна битва".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після розриву з Кличком Хайден Панеттьєрі зав'язала стосунки з футболістом

Нагадаємо, роман українського чемпіона світу з боксу Володимира Кличка та американської актриси і співачки Хайден Панеттьєрі закінчився ще в травні минулого року. Екс-коханці залишилися друзями і дуже скоро обзавелися новими пасіями.

Зараз ви читаєте новину «Екс-кохана Володимира Кличка через пресу мало не підірвала здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути