пʼятниця, 01 червня 2012 11:54

Володимир Кличко хоче собі маленьку жінку, яка вміла би готувати

Володимир Кличко хоче собі маленьку жінку, яка вміла би готувати
Найкраще в житті - в маленьких упаковках, наголосив боксер Фото: super.megatemka.ru

Головний холостяк і секс-символ України Володимир Кличко любить маленьких жінок. Боксер зізнався, що його майбутня половинка має бути невисокого зросту. Крім того, дівчина має обов'язково вміти смачно готувати. Найміцніші стосунки у нього були з актрисою Хайден Панеттьєрі, яка була нижча за нього майже на півметра, повідомляє ТСН.

"Багато дівчат невисокого зросту скаржаться: "Мені б так хотілося бути моделлю і бути високою". Але це ж не найголовніше. Найкраще в житті - в маленьких упаковках. Ви смієтеся, але це як комплімент", - наголосив Володимир в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Якщо дівчата не можуть готувати - це звичайно великий мінус", - додав він.

Між тим інформацію, що він нещодавно побував у Туреччині з новою подружкою, боксер заперечив. Каже, що фото, котре з'явилося в інтернеті, просто фотошоп.

Володимир Кличко нещодавно заявив, що прагне зробити свого брата дядьком. Так Володя відповів брату на його публічне сподівання, що молодший брат незабаром нарешті одружиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко обговорює своїх дівчат зі старшим братом

"Я розумію побажання брата. Він теж хоче отримати ще один титул - дядька. Я це прекрасно розумію. І над цим я працюю. Тому дозвольте приступити до виконання обов'язків", - підкреслив боксер.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко хоче собі маленьку жінку, яка вміла би готувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути