пʼятниця, 01 червня 2012 11:26

Джессіка Сімпсон отримала $800 тисяч за фото дочки
8

Джессіка Сімпсон, яка нещодавно стала мамою, нарешті, показала знімки своєї доньки Максвелл Дрю. З малятком на руках артистка з'явилася на обкладинці журналу People, притому, виявилося, що ексклюзивні фото обійшлися виданню в 800 тисяч доларів.

В інтерв'ю Джесіка повідомила, що після появи дитини її життя кардинально змінилася.

"Як тільки я прокидаюся, одразу думаю про Максвелл і тільки про неї. Ми з Еріком майже постійно знаходимося поруч з малям. Ми натішитися на неї не можемо!" - заявила зірка.

Також молода мама повідомила, що дочка успадкувала її очі і спокійну вдачу батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джесіці Сімпсон заплатять $4 млн за схуднення на 29 кг

Зараз Джесіка збирається повністю присвятити себе дитині, хоча вона і розуміє, що це досить складна задача. Доходить до того, що співачка не може довірити навіть годування дочки своєму бойфренду Еріку Джонсону.

"Найжахливіше, коли мені доводиться давати йому пляшечку з молоком, щоб він погодував малу. Мені відразу хочеться взяти її на ручки і бути якомога ближче", - зізналася Джесіка.

Зараз зірка приходить до тями після пологів, але вже уклала чотиримільйонний контракт з компанією Weight Watchers, що запропонувала їй програму для схуднення.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон отримала $800 тисяч за фото дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути