вівторок, 27 березня 2012 12:36

Джессіка Сімпсон за вагітність набрала 18 кг

Джессіка Сімпсон, яка має народити в найближчі дні, в інтерв'ю журналу Hello зізналася, що набрала 40 фунтів (приблизно 18 кг).

Джессіку можна зрозуміти: все свідоме життя вона катувала себе дієтами. Вагітність стала для неї чудовим періодом, коли можна було їсти все, що захочеться, без всякого почуття провини.

"Моя вагітність була просто прекрасною. Я їла абсолютно все і ні про що не турбувалася, - говорить вона. - Відпочивати від тренувань мені теж сподобалося. Але я готова до того, що це скоро закінчиться, і до мене повернеться моє колишнє тіло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джессіка Сімпсон відклала весілля через вагітність

Кілька днів тому Джессіка влаштувала вечірку на честь малюка, який от-от з'явиться на світ. Як пояснила майбутня мама, стилістика вечірки була навіяна книгою "Павутиння Шарлотти", яку вона обожнювала в дитинстві. Гості грали в різні ігри, намагалися "на око" визначити розмір живота Джессіки і навіть вчилися в'язати.

Багато хто з них прийшли на захід з дітьми. Молодша сестра співачки, Ешлі Сімпсон привезла з собою трирічного сина Бронкса, а Джессіка Альба - молодшу дочку, семимісячну Хейвен.

Нагадаємо, що 31-річна Джессіка вперше стане мамою. Батько дитини - спортсмен Ерік Джонсон, з яким вона заручилась в кінці 2010 року.

"Ерік буде чудовим батьком, - говорить зірка. - Мені дуже цікаво, чи зможе він робити хвостики і косички!"

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон за вагітність набрала 18 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути