вівторок, 15 травня 2012 09:26

Джесіці Сімпсон заплатять $4 млн за схуднення на 29 кг

Джесіці Сімпсон заплатять $4 млн за схуднення на 29 кг
Співачка продасть фото своєї доньки за $800 тисяч Фото: news.rin.ru

Американський журнал People заплатить актрисі Джесіці Сімпсон 800 тисяч доларів за ексклюзивні фотографії її новонародженої дитини. Про це повідомляє Women's Wear Daily з посиланням на неназвані джерела.

За інформацією видання, Сімпсон уклала з журналом контракт на право публікації знімків її дочки Максвелл Дрю Джонсон, яка народилася близько двох тижнів тому. Це перша дитина 31-річної співачки. Коли саме журнал опублікує знімки, невідомо.

Як повідомляє журнал US Weekly, актриса також уклала угоду з організацією з контролю за вагою Weight Watchers, згідно з якою вона отримає від 3 до 4 мільйонів доларів, якщо скине 29 кілограмів (близько 65 фунтів), набрані під час вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джессіка Сімпсон народила доньку

Хоча сума, яку People заплатить Джесіці Сімпсон за фотографії її дитини, за американськими стандартами вважається значною, вона не є рекордною. Так Дженніфер Лопес продала фотографії своїх близнюків журналу People за 6 мільйонів доларів, а Анджеліна Джолі і Бред Пітт отримали 11 мільйонів за ексклюзивну фотосесію з їхніми дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Джесіці Сімпсон заплатять $4 млн за схуднення на 29 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути