четвер, 16 серпня 2012 17:48

Джессіка Сімпсон не може схуднути власними силами і лягає під ніж хірурга

Джессіка Сімпсон не може схуднути власними силами і лягає під ніж хірурга
Співачку можуть оштрафувати на $4 млн Фото: sakhasmile.ru

Новоспечена мама Джессіка Сімпсон ніяк не може позбутися пишних форм після пологів. Незважаючи на договір, згідно з яким вона повинна схуднути натуральним способом і отримати за це $4 мільйони, зірка має намір лягти на хірургічний стіл і зробити ліпосакцію.

Коли папараці вперше побачили Джесіку Сімпсон після пологів, вони були шоковані. Зірка, яка і до пологів могла похвалитися пишними формами, і зовсім підкорила своїми неосяжними даними. Спочатку це не було дивно, адже вона годуюча мама.

Більше того, зірка взяла участь в експерименті Weight Watchers, згідно з яким вона повинна схуднути на 30 кг за спеціальною програмою і отримати за це кругленьку суму. Шанувальники очікували, що от-от побачать зірку в колишній шикарній формі. Але пройшло два місяці, а змін ніяких.

І ось днями співачка і актриса заявила, що вона втомилася самотужки боротися із зайвою вагою після вагітності і хоче якомога швидше повернутися в ту форму, в якій вона була на зорі своєї популярності. Для цього вона планує зробити ліпосакцію. Однак згідно з угодою, якщо вона таки долучить хірургів до схуднення, то не їй виплатять 4 мільйони доларів, а творці програми схуднення зможуть вимагати з неї цю суму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько-священик Джессіки Сімпсон провів ніч у в'язниці

Нагадаємо, раніше голлівудську співачку і актрису Джесіку Сімпсон дорікали в тому, що відвертими кліпами вона псує репутацію свого батька-священика. Проте Джо Сімпсон скомпрометував себе і без допомоги дочки. Минулого тижня він був заарештований за керування у п'яному стані.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон не може схуднути власними силами і лягає під ніж хірурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути