пʼятниця, 22 червня 2012 15:46

Джессіка Сімпсон не хоче їздити в спортзал

Джессіка Сімпсон не хоче їздити в спортзал
Співачка не хоче залишати свою новонароджену дочку Фото: dailymail.co.uk

1 травня Джессіка Сімпсон народила дочку Максвелл Дрю, а ось набрана за час вагітності вага поки нікуди не дівається. Крім того, Джесіка плаче і не хоче їздити в спортзал. Між тим, терміни у Сімпсон підтискають.

А на те, щоб скинути майже 23 кілограми у Сімпсон всього 5 місяців. Справа в тому, що Джессіка приймає участь в проекті Weight Watchers, і повинна повернутися в свої 59 кг, за що отримає 4 мільйони доларів, а упускати вигоду Джесіка не любить - це всім давно відомо.

Друзі та родичі розповідають про молоду маму: "Вона така емоційна. Вона не хоче їхати в спортзал. Вона не хоче залишати свою дитину. Іноді вона просто починає плакати. Їй зараз складно".

Між тим Сімпсон нарешті, показала знімки своєї доньки Максвелл Дрю. З малятком на руках артистка з'явилася на обкладинці журналу People, притому, виявилося, що ексклюзивні фото обійшлися виданню в 800 тисяч доларів.

В інтерв'ю Джесіка повідомила, що після появи дитини її життя кардинально змінилася.

"Як тільки я прокидаюся, одразу думаю про Максвелл і тільки про неї. Ми з Еріком майже постійно знаходимося поруч з малям. Ми натішитися на неї не можемо!" - заявила зірка.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон не хоче їздити в спортзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути