четвер, 03 листопада 2011 17:49

Дженніфер Еністон та Бред Пітт вийдуть на одну сцену

Дженніфер Еністон та Бред Пітт вийдуть на одну сцену

Колишнє подружжя Дженніфер Еністон та Бред Пітт можуть з'явитися разом через шість років після розставання. Вони будуть представляти одну з номінацій премії "Оскар".

Здається, наступна церемонія вручення кінонагород "Оскар" може виявитися найбільш видовищною. Продюсер церемонії Бретт Ратнер запропонував акторам Дженніфер Еністон та Бреду Піту разом представити одну з номінацій. Навряд чи колишнє подружжя зможуть відмовити йому, адже Ратнер є їхнім спільним другом.

"Бред знає, що їхня спільне поява на сцені зробить церемонію найбільш обговорюваною. Їм не подобається, що світ вважає, що вони воюють один з одним", - повідомило джерело, близьке до акторів. Справа в тому, що Бред Пітт дав відверте інтерв'ю, в якому нібито заявив, що шлюб із Дженніфер Еністон був жалюгідним, та й взагалі йому було нудно з дружиною.

Приголомшлива новина отримала такий резонанс, що в підсумку на Пітта звалилася жахлива критика з боку не тільки його недоброзичливців, але навіть шанувальників. Бреду довелося зробити заяву, що його слова неправильно зрозуміли. Насправді він добре ставиться до Дженніфер, вважає її своїм другом і вдячний їй за роки шлюбу.

Зараз же пропозицію Бретта Ратнера представити одну з номінацій премії "Оскар" виявилося настільки вчасно, що Бред Пітт ухопився за нього міцно і відмовлятися не бажає. Навіть якщо це викличе невдоволення його нинішньої дружини - актриси Анджеліни Джолі. Відомо, що вона робить все, щоб Бред Пітт не зустрічався з Дженніфер Еністон. Втім, те ж джерело повідомило: "Єдина проблема в тому, що Анджеліна буде незадоволена, проте Бред каже, що це його не зупинить".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон та Бред Пітт вийдуть на одну сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути