середа, 19 жовтня 2011 11:41

Анджеліна Джолі пише Бреду Пітту записки із вказівками

Анджеліна Джолі пише Бреду Пітту записки із вказівками

Американський актор і батько шістьох дітей Бред Пітт відкрив таємниці свого сімейного життя з голлівудською суперзіркою Анджеліною Джолі.

На зйомках "Містера і місіс Сміт" Бред і Анджеліна намагалися подолати деякі труднощі у стосунках. Вони займаються цим і зараз.

"Ще й як! Ми викладаємо на стіл все - де були, що бачили і чого ми взагалі хочемо", - сказав 47-річний актор в інтерв'ю журналу Marie Claire.

За його словами, 36-річна Анджеліна Джолі рятує їхню багатодітну сім'ю від хаосу. Вона регулярно пише чоловіку записки, що потрібно сказати, зробити, купити, приготувати.

"Так, вона все організовує в нашій родині, у неї це добре виходить. Ось тому ми ніколи не зійдемо з розуму ... Мені подобається дитяча метушня, постійна біганина туди-сюди, крики, бійки. Подобається, коли хтось із хлопців врізається прямо в стіну, або коли кричить: "Тато-а-а!" Для мене це означає, що життя триває!", - запевняє актор.

Найбільшим успіхом у житті він вважає своїх дітей. Бред Пітт зізнався, що виріс в дуже релігійній християнській сім'ї, і у нього у зв'язку з цим часто виникали проблеми.

"Релігія - зовсім не моя стихія. З дитинства я ставив собі дуже багато питань, на які не міг отримати зрозумілих відповідей. Та в мене й не було можливості поставити кому-то питання про те, що мене насправді хвилювало. Тільки років в 20 я почав відокремлювати себе від ідей, які не мали для мене ніякого сенсу, і серйозно задумався над чим з того, що раніше мав сприймати як само собою зрозуміле. І я добре пам'ятаю момент, коли відкинув все, що прищеплювалось мені з дитинства, все, на чому грунтувався устрій моїх близьких", - згадує Бред Пітт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт в інтерв'ю назвав шлюб з Дженніфер Еністон нудним

За два тижні до закінчення коледжу всі його друзі влаштовувалися на роботу, а він зрозумів, що не хоче, як вони. "І тут мене осінило. Я кинув навчання за два тижні до випуску, зібрав речі і поїхав, бо любив кіно. Я вирішив ризикнути".

Бред Пітт протиставив себе своїй сім'ї, але в результаті рідні прийняли його таким, яким він є.

"Вони, звичайно, турбуються про мене, бо я, на їхню думку, згорю в пекельному вогні", - сміється актор.

До речі, він ніколи не дивиться свої фільми, оскільки не любить обертатися назад, повертатися в минуле.

"Але мені подобається редагувати фільми, так що, виходить, що я переглядаю свій фільм по багато разів до його виходу. Ви знаєте, якщо я, вийшовши з будинку, згадую, що забув гаманець, я ні за що не повернуся. Якщо проїжджаю потрібний мені поворот, то не повертаюся назад - об'їжджаю цілий квартал. Я повинен рухатися вперед! Мені не можна повертатися в минуле. Це, швидше за все, якийсь психологічний дефект. Я просто не знаю, як це правильно називається в медицині", - поділився голлівудський актор.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі пише Бреду Пітту записки із вказівками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути