четвер, 08 листопада 2012 16:55

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл провели медовий місяць в Африці

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл провели медовий місяць в Африці
Закохані провели там тиждень Фото: cosmo.ru

Щасливе подружжя Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл вирішили не економити на своєму весіллі. За чутками, пара витратила більше шести мільйонів доларів на святкування в Італії. Вирушаючи у весільну подорож, подружжя теж вирішило собі ні в чому не відмовляти. Зірки провели незабутній медовий місяць в Танзанії.

Як рапортують американські таблоїди, зоряна пара вирішила організувати свій медовий місяць по вищому розряду. Молодята зарезервували будиночок на території розкішного п'ятизіркового комплексу Singita Grumeti Reserve. Одна ніч перебування обходилася акторам в 5,7 тисячі доларів. І це ще нормально - в літній сезон вартість подібних апартаментів сягає 7,62 тисячі.

Джастін і Джессіка прилетіли до Танзанії через кілька днів після весілля в Італії. Парочка орендувала приватний літак, і в міжнародному аеропорту Кіліманджаро їх бачили дуже задоволеними.

Майже тиждень актори провели, насолоджуючись видами дикої природи і розважаючись в національному парку Серенгеті. Вони здійснили подорож на повітряній кулі, відправилися на екскурсію в глибини парку, де мешкають хижаки (екосистема Серенгеті вважається однією з найстаріших і найбільш збережених на Землі).

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джессіка Біл вийшла за Джастіна Тімберлейка в рожевій сукні

Минулого тижня щасливі і засмаглі Тімберлейк і Біл повернулися в США. Починаються суворі трудові будні - з 17 листопада Джесіка займатиметься промоушеном фільму "Хічкок", в якому вона зіграла роль актриси Віри Майлз.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл провели медовий місяць в Африці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути