четвер, 25 жовтня 2012 09:24

Джессіка Біл вийшла за Джастіна Тімберлейка в рожевій сукні

 

Подружжя, популярний виконавець і актор Джастін Тімберлейк і актриса Джесіка Біл, оприлюднили перше фото зі свого весілля. Вінчальну сукню нареченої виявилася несподіваного рожевого кольору.

Нагадаємо, популярний співак Джастін Тімберлейк і актриса Джесіка Біл зіграли весілля на півдні Італії 20 жовтня. Церемонія одруження проходила в рамках суворої конфіденційності. "Приголомшливо бути одруженими. Це здорово, коли тебе оточують друзі та родичі", - розповіли молодята. Офіційні представники молодят підтвердили інформацію про весілля.

Тімберлейк і Біл, які зустрічаються більше п'яти років, оголосили про заручини на початку цього року. Джастін зробив пропозицію своїй коханій жінці під час романтичного різдвяного відпочинку у Вайомінгу.

І ось лише зараз у низці зарубіжних видань з'явилася перша весільна фотографія Джесіки і Джастіна. Як виявилося, подружжя продали зйомку свого весілля журналу People. Кажуть, Біл і Тімберлейк зажадали "скромні" 300 тисяч доларів за такий ексклюзив. Для порівняння: у свій час той же журнал розщедрився на три мільйони доларів, щоб зняти весільну церемонію відомих голлівудських акторів Демі Мур і Ештона Катчера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл зіграли весілля в Італії

На обкладинці Джастін Тімберлейк завмер в щасливому стрибку. На знімку видно, що артист вибрав для урочистої церемонії класичний чорний смокінг. А ось його новоспечена дружина Джессіка Біл зупинила свій вибір на біло-рожевій шлюбній сукні, чим буквально створила тренд для своїх численних прихильниць і продовжила традицію кольорових весільних суконь. Справа в тому, що зараз в Голлівуді буквально бум на різнокольорові весільні вбрання. Наприклад, Енн Хетеуей для своєї церемонії вибрала рожеву сукню, а Ембер Темблін - радикальну жовту.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Біл вийшла за Джастіна Тімберлейка в рожевій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути