середа, 31 липня 2013 13:43

"Думала, мене тато вб'є просто" — Наталя Вітвицька про зйомки в шоу "Багаті теж плачуть"

"Думала, мене тато вб'є просто" — Наталя Вітвицька про зйомки в шоу "Багаті теж плачуть"
Наталя Вітвицька Фото: obozrevatel.com

Героїня реаліті-шоу та кума Юлії Тимошенко Наталя Вітвицька ображалася на творців шоу "Багаті теж плачуть". Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Серія, де я начеб-то сварюсь із працівницею хімчистки, була награна. Саму працівницю грала підставна героїня. Ми ще так багато разів знімали цей епізод, бо я постійно сміялася. Або та серія, де показували, як ми в нічному клубі гуляємо. Я сказала, що в Джоан Колінз є 23-річний коханець. А вони вирізали так, що вийшло, що це я кажу про себе. Після тої серії в мене був такий перелом. Думала мене тато вб'є просто. Я заходжу в кімнату до нього і питаю: "Ти розсердився?". А він відповідає: "Та погано грають. Ти всіх там так заводила". В мене такі ще батьки веселі, що перші виходять танцювати і останні сідають. І все. А подружки мої почали таку істерику, що це було жахлива, що була п'яна. Я їм пояснювала, що це награно. Але в той же час мені в той день написали з 30 листів. Жінки казали: "Я думала, що нікому не потрібна. А тут, дивлячись на вас, я розумію, що можна ходити танцювати з хлопцями". І мені так приємно стало. А якось навіть в аеропорту до мене підійшла прибиральниця. Каже: "Ви Вітвицька?". Кажу, що так. А вона: "Я ваша прихильниця". Мені так приємно було", - розповіла Вітвицька.

Після перших серій Наталя дзвонила до творців шоу і вимагала пояснень.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кума Тимошенко хапала Камалію за сідниці

"Я в сльозах дзвонила і сварилась з ними. Але я нічого вже не могла зробити, бо не мала на це жодних прав. Навіть дівчатам говорила: "Ладно я в тому повний профан. Але ж ви, Оля, Камалія і Юля знали, що можуть нарізати, зробити". А Камалія сказала: "Будь-яка реклама — це реклама. А те, що погано, ще краще", - відмітила Наталя.

Зараз ви читаєте новину «"Думала, мене тато вб'є просто" — Наталя Вітвицька про зйомки в шоу "Багаті теж плачуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути