пʼятниця, 26 жовтня 2012 10:27

Наталя Ветвицька їде з України, аби пережити смерть свого коханця

Наталя Ветвицька їде з України, аби пережити смерть свого коханця
Жінка не шкодує, що поділилась горем на всю країну Фото: teleblondinka.com

Наталя Ветвицька вирушила до Великої Британії рятуватися від нервового зриву. В інтерв'ю кума Юлії Тимошенко зізналася, що довели її скандали, котрі раптом звалилися на голову після шоу "Багаті теж плачуть", повідомляє ТСН.

Каже, не шкодує, що поділилася горем на всю країну, бо це частина її життя. У реаліті-шоу "Багаті теж плачуть" жінка розповіла на всю країну про чоловіка, якого кохала 9 років і який трагічно загинув.

"Це були почуття трагічні. І все. Те, що я поділилася якоюсь частиною свого особистого життя. Не знаю, можливо я не права, але на той момент я не могла по-іншому. Я взагалі не могла ані говорити, ані думати , ані їсти, ані спати", - розповіла Ветвицька в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Одне з інтернет-видань припустило, що Ветвицька плаче за дніпропетровським бізнесменом Геннадієм Аксельродом, якого застрелили у квітні цього року. У нього залишилась вдова і донька. Та все це Наталія називає плітками жовтої преси.

"Ні про які прізвища я не хочу говорити і не збираюся говорити. Хай що хочуть, те й думають, вигадують. Але це все тільки плітки й інтриги, не більше", - зазначила вона.

Бути відвертою вона більше не хоче. Адже мережа і так рясніє сотнями коментарів, автори яких обливають Наталю брудом. Адвоката багатійки звинуватили у тиску на журналістів. Не пошкодували і рідних Ветвицької.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Діаманти, "Верту" та сукні від "Валентіно": в найдорожчому готелі презентували проект "Багаті теж плачуть"

"Навіть не очікувала, що буде такий скандал на всю країну. Вже зачепили імена найвищих ешелонів влади. Я до цього взагалі не маю жодного відношення. Ця стаття була таким жахом. Мамі швидку викликали, у неї тиск піднявся", - розповіла Наталя.

Маму Ветвицька залишила вдома, а сама полетіла шукати спокою до міста Йорк, де навчається її 16-річний син Саша, похресник Юлії Тимошенко. Ветвицька певна, що головний чоловік її життя допоможе пережити чорну смугу.

"Я поїду. З ним поговоримо, обговоримо, погуляємо. Я просто хочу виїхати на якийсь час, щоб трошки закритися. Як під ковдру залізти і не чути цього, і не бачити нічого", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Ветвицька їде з України, аби пережити смерть свого коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути