четвер, 20 грудня 2012 10:04

Наталя Ветвицька поставить на Новий рік одразу п'ять ялинок

Наталя Ветвицька поставить на Новий рік одразу п'ять ялинок
Кума Тимошенко до свята купила сукню за 50 тисяч грн Фото: teleblondinka.com

У домі куми Юлії Тимошенко Наталі Ветвицької на Новий рік стоятиме одразу п'ять ялинок. Новий рік — улюблене свято Наталії, тож готується вона до нього заздалегідь. Тож ялинку наряджає сама, але під пильним оком мами Раїси Романівни, повідомляє ТСН.

"Мама у нас взагалі головний керівник. Я без неї і холодильник навіть не відкриваю", - розповіла Ветвицька в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Всі іграшки в родині — ексклюзивні, ручної роботи. Кожна вартує не менше 200 грн. Їх Ветвицька купила кілька років тому у Києві.

2013-ий Ветвицька зустріне традиційно у колі родини. Каже, що зазвичай гуляють до світанку. А от за новорічний стіл відповідає мама.

"У нас традиція - це паніка. Ми любимо, щоб всі кричали, щоб працював телевізор, щоб скрізь кіно було, музика, мама роздавала вказівки", - зазначила Наталя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Ветвицька їде з України, аби пережити смерть свого коханця

"Індичку зроблю. Олів'є - це традиційна страва. А там ще є у мене секретні дві страви", - поділилася Раїса Романівна новорічним меню.

Знає Наталя вже і що одягне у новорічну ніч. Сукню за 50 тисяч гривень від відомого американського дизайнера Тома Форда вона купила тиждень тому.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Ветвицька поставить на Новий рік одразу п'ять ялинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути