Ексклюзиви
субота, 18 серпня 2012 04:42

Діаманти, "Верту" та сукні від "Валентіно": в найдорожчому готелі презентували проект "Багаті теж плачуть"
14

Фото: фото: Сергей СТАРОСТЕНКО

В готелі "Фермонт" канал "1+1" презентував нове шоу про дружин мільйонерів — "Багаті теж плачуть". Своє справжнє життя на показ погодились виставити дружина пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура — Камалія, британського аристократа Саймона Джекмена — Ольга Громова, кума Юлії Тимошенко Наталя Вітвицька та дружина футболіста Андрія Вороніна — Юлія. Реаліті-шоу з їх участю знімали цілий рік. Монтували без їх відома.

"Це перше шоу, де наші герої навіть не знають, що ми будемо показувати. Всі знають, що в них є найдорожчі машини, одяг, коштовності, все те, про що можна тільки мріяти, але ніхто не здогадуються, що за цим стоїть. В шоу є і справжні сльози і розчарування", - зазначають на каналі "1+1".

Спеціально до презентації проекту по залу під склом виставили головні атрибути розкішного життя. Так під склом красувались три моделі телефону "Верту", дорогоцінності, туфлі від Крістіана Лубутена в каменях Сваровськи, яхти та червоні Феррарі. Гостей вечірки пригощають шампанським, тістечками та м'ясними закусками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйонера, що кілька місяців жив з трупом дружини, посадили на 10 місяців

Головні героїні з'являються на вечірці через півтора години по її початку. Всі в довгих вечірніх сукнях із розпущеним волоссям.

"Якщо чесно, я не знаю, якої фірми сукня на мені. Так само як і не знаю які туфлі. Я на це вже давно не звертаю уваги, бо для мене це неважливо. Хоча в мене в шафі одні високі бренди. У звичайному житті я одягаюсь більш скромніше: джинси, футболки", - зазначає Камалія.

На питання, чи не заважала їй камера майже 24 години на добу цілий рік, вона відповіла, що кілька разів хотіла піти з шоу.

"Особливо було важко, коли я не висипалась після перельотів. Як сьогодні. Вчора тільки прилетіла з Америки, де знімаюсь в новому фільмі із Шерон Стоун, а завтра зранку лечу назад. І так постійно", - зауважує жінка

Наталя Вітвицька на вечірку одягнула червоне плаття від "Валентіно".

"Я не визнаю більш ніяких суконь, бо мій улюблений колір — червоний. А жоден інший дизайнер не шиє червоних суконь. "Валентіно" в моїй шафі десь з двадцяток", - підкреслює жінка.

Наприкінці вечірки для гостей подають святковий торт. На ньому - фігурки чотирьох героїнь шоу.

"Я так сама на себе схожа, що не можу себе з'їсти", - каже Юлія Вороніна своїй подружці, віддаючи їй свій білий "айфон". Камалію на виході з готелю чекає біла "Тойота" з номерами "Камалия".

 

Зараз ви читаєте новину «Діаманти, "Верту" та сукні від "Валентіно": в найдорожчому готелі презентували проект "Багаті теж плачуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути