середа, 28 квітня 2010 14:11

Дружину Тимощука покладуть на збереження

Дружину Тимощука покладуть на збереження
Дружину футболіста Анатолія Тимощука Надію покладуть на збереження. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли друзі сім'ї Тимощуків у Луцьку.

"Надя почувається добре. Лікарі поклали її на збереження (на збереження кладуть, якщо виникає можливість переривання вагітності). Ми знали, що вона вагітна, але не знали, що народяться близнюки. Телефонували їй на мобільні, але всі телефони відключені. Батько Толіка заспокоїв, сказав, щоб не хвилювалися".

Надія знаходиться на шостому місяці вагітності. Кілька днів тому у неї лопнув плодовий міхур. Разом з чоловіком вона знаходиться в одній з клінік Мюнхена.

"Жінці не обов'язково їхати лікуватися за кордон, - пояснює акушер-гініколог столичного пологового будинку N 7 Максим Балюта. - Навіть в Україні є обладнання, яке допоможе зберегти плід. Міхур міг лопнути від якоїсь інфекції, або від того, що жінка підняла щось важке. В однієї з семи жінок, які мають народити двійнят, на 6-7 місяці лопає міхур.

Найчастіше плодовий міхур лопає, якщо жінку запліднили штучно. Це нормально. До дев'яти місяців вона дитину не доносить. Народить через місяць-півтора. З сучасним обладнанням діти наберуть вагу і одужають. Хвилюватися нічого".

Нагадаємо, Тимощук не поїхав з "Баварією" на матч 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів з "Ліоном" (3:0) і залишився з дружиною у Мюнхені. Команда присвятила перемогу над французьким клубом Анатолію та Надії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дружину Тимощука покладуть на збереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути