понеділок, 26 квітня 2010 14:05

Тимощук не зіграє в Ліоні

Тимощук не зіграє в Ліоні

Український легіонер мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук не візьме участі у завтрашній відповідь півфінальній грі-відповіді Ліги чемпіонів з "Ліоном". Через простудне захворювання він був змушений залишитися в Мюнхені і не вилетів сьогодні з командою до Франції.

Раніше передбачалося, що він може зіграти на позиції центрального захисника, як і в суботній грі з "Боруссією", так як через травми під питанням і участь в грі Мартіна Демікеліса і Даніеля ван Бюйтена.

"Я завжди готовий діяти на будь-якій позиції, але в Ліон я не лечу, тому що застудився і буду підтримувати команду біля екрана телевізора", - заявив Тимощук.

Нагадаємо, в рамках півфіналу Ліги чемпіонів мюнхенська "Баварія" у вівторок, 27 квітня на виїзді зіграє другий матч з французьким "Ліоном". Перша частина протистояння, яка відбулася минулого тижня завершилася з рахунком 1-0 на користь німецького клубу, м"яч на рахунку Ар"єна Роббена.

За матеріалами Террикон, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимощук не зіграє в Ліоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути