четвер, 02 червня 2011 11:57

Дружина знала про позашлюбного сина Шварценеггера багато років

Дружина знала про позашлюбного сина Шварценеггера багато років

Ім'я Арнольда Шварценеггера вже другий тиждень не зникає зі сторінок таблоїдів, які розкривають все більше і більше подробиць його зради.

Популярний глянець Hollywood life повідомляє, що позашлюбна дитина Арнольда від домробітниці Мілдред Баени не була сюрпризом для його дружини Марії Шрайвер, так як вона знала про неї протягом багатьох років.

Як стверджують багато джерел, дружина Арнольда давно помічала схожість між сином домробітниці та її чоловіком, просто довгий час закривала на цей факт очі.

"Мілдред зізналася, що батьком дитини є Арнольд ... і заприсяглася, що вона після народження сина більше ніколи не спала з ним. Марія вирішила залишитися з чоловіком", - повідомляє джерело.

Але через час зв'язок відновився, більше того, кілька тижнів тому Марія застукала чоловіка голим в ліжку, в цей момент Мілдред ховалася у шафі. Тільки після цього обдурена дружина вирішила подати на розлучення. У свою чергу Арнольд подзвонив домробітниці і сказав, що вона звільнена.

Можливо, Марія Шрайвер мовчала б до останнього, якби не її близьке оточення, яке вимагало донести це до громадськості.

Зазначимо, нещодавно дружина Шварценеггера встановила за ним стеження, щоб дізнатися нові подробиці зради.

Зараз ви читаєте новину «Дружина знала про позашлюбного сина Шварценеггера багато років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути