четвер, 19 травня 2011 09:36

Син Шварценеггера позбувся прізвища батька

Син Шварценеггера позбувся прізвища батька

Син голлівудського актора, екс-губернатора штату Каліфорнія Арнольда Шварценеггера Патрік, схоже, вирішив помститися батькові за нещодавній скандал між батьками. Хлопець змінив прізвище батька на материнське. Щоправда, поки що він зробив це тільки лише у своєму мікроблозі Twitter.

На особистій сторінці Патріка в Twitter поруч з його аватаром тепер написано "Патрік Шрайвер", хоча 17-річний підліток носить прізвище батька - Шварценеггер - і раніше був зареєстрований у блозі під цим прізвищем.

"Готуйтеся до мого нового імені", - залишив повідомлення на Twitter Патрік, пояснивши, що, незважаючи на сварку батьків, він "любить свою сім'ю, поки смерть не розлучить їх".

Нагадаємо, що екс-губернатор американського штату Каліфорнія, зірка "Термінатора" Арнольд Шварценеггер визнав, що є батьком дитини домробітниці, яка пропрацювала у колишньої першої пари штату більше 20 років.

Американські ЗМІ не виключають, що саме даний крок Шварценеггера і став причиною його гучного розставання з дружиною Марією Шрайвер, що з'їхала від нього близько трьох тижнів тому. Подружжя заявили, що надалі не будуть давати коментарів щодо свого сімейного життя. А Арнольд Шварценеггер звернувся з проханням до ЗМІ проявити повагу до особистого життя його сім'ї і дотримуватися її недоторканності.

З цієї причини газета Los Angeles Times навмисно не оприлюднила імені колишньої домробітниці сім'ї актора, а також стать і ім'я її дитини. Однак в Інтернеті вже з'явилися фотографії домробітниці та її сина, який ймовірно народився від позашлюбного зв'язку зірки Голлівуду.

Зараз ви читаєте новину «Син Шварценеггера позбувся прізвища батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути