вівторок, 24 травня 2011 09:34

Шварценеггер через розлучення може втратити половину статку

Шварценеггер через розлучення може втратити половину статку

Розлучення зірки Голлівуду і екс-губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера з племінницею Джона Кеннеді Марією Шрайвер може стати найдорожчим за всю історію розпадів зоряних сімей. Сума, яку може отримати Шрайвер за підсумками шлюборозлучного процесу, варіюється від 200 до 400 млн доларів.

Про те, що племінниця Джона Кеннеді налаштована рішуче, красномовно свідчить той факт, що в якості адвоката вона найняла професіонала в подібних справах - Лауру Вессер, яка вже пообіцяла "витрусити з Арні все до останнього".

Справа в тому, що перед весіллям в 1986 році Шварценеггер і Шрайвер не підписали шлюбний контракт, де була б зазначена конкретна сума при розлученні. А за законом, якщо немає контракту, дружина може впевнено претендувати як мінімум на половину сімейного статку, який оцінюється від 400 до 800 млн доларів.

Шварценеггеру належать десятки будинків у Каліфорнії, Огайо і Денвері, зокрема торговельні центри, ресторани та офісні висотки. Мільйони приносить йому мережа фітнес-клубів World Gym. Він володіє акціями 100 великих компаній, серед яких Coca-Cola, Starbucks, кінокомпанії Time Warner і 20th Century Fox, Disney, Sony. П'ять років тому за 133 мільйони доларів Арнольд купив авіакомпанію Legend International Air.

Нагадаємо, що своїй коханці, через яку і стався розрив, Шварценеггер купив будинок за 325 тис. доларів.

Нагадаємо також, що нещодавно Шварценеггер оголосив про повернення в кіно, проте потім вирішив не робити цього доти, поки не розбереться з ситуацією, що виникла навколо його розлучення з дружиною.

Раніше передбачалося, що Шварценеггер вже у вересні почне зніматися в "Плаче мачо" (Cry Macho) у Бреда Фермана, причому його гонорар повинен був скласти 12,5 мільйона доларів плюс 25% від касових зборів. Потім актор повинен був повернутися до ролі Термінатора.

На даний момент реалізація обох проектів припинена.

Нагадаємо, скандал вибухнув, коли екс-губернатор Каліфорнії офіційно визнав, що є батьком дитини домробітниці Мілдред Патрісії Баени (Петті), яка пропрацювала у колишньої першої пари штату більше 20 років. Як виявилося, позашлюбний син Шварценеггера з'явився на світ через тиждень після того, як його законна дружина Марія Шрайвер народила невірному чоловіку четверту дитину.

При цьому Петті довгий час вдавалося приховувати справжнє походження хлопчика від свого чоловіка, а також від Шварценеггера. Пізніше, коли все з'ясувалося, екс-губернатор став надавати Петті щедру матеріальну підтримку. Петті звільнилася з дому Шварценеггерів тільки на початку цього року.

"Після того, як я залишив посаду губернатора, я розповів своїй дружині про цей випадок, який стався більше 10 років тому. Я розумію і заслуговую почуття розчарування і злості по відношенню до себе від своїх друзів і сім'ї. Виправдань немає, і я беру на себе повну відповідальність за заподіяну мною біль. Я вибачився перед Марією, моїми дітьми і моєю родиною. Мені дійсно дуже шкода", - розповів в інтерв'ю газеті The Los Angeles Times екс-губернатор Каліфорнії.

Зізнання "Термінатора", оприлюднене Los Angeles Times 17 травня, могло стати причиною його розлучення з дружиною Марією Шрайвер, матір'ю чотирьох його дітей. Один із синів актора, Патрік, навіть змінив прізвище на Twitter на материнське.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер через розлучення може втратити половину статку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути