понеділок, 30 січня 2012 17:17

Дружина принца Вільяма подумає про спадкоємця в наступному році

Дружина принца Вільяма подумає про спадкоємця в наступному році

Шанувальників герцогині Кембриджської очікує невелике розчарування. У найближчий рік не варто чекати новин про можливу появу спадкоємця. Як повідомили журналістам джерела в Кларенс-Хаусі, Кетрін та її чоловікові Вільяму зараз просто не до цього. Так що питанням про поповнення вони всерйоз займуться лише в 2013 році.

"Чесно кажучи, зараз не найкращий момент для того, щоб думати про малюка, та вони й не поспішають, - цитує Daily Mail джерело з палацу. - Гострої потреби в спадкоємцеві немає, адже у нас вже є двоє. Та й Кейт з Вільямом вважають, що відповідний час ще не настав".

Днями Асоціація виробників головних уборів Великої Британії назвала герцогиню кембриджську "персоною року". Кетрін поповнила "зал слави" іменитих шанувальників капелюхів, серед яких Вікторія Бекхем, Леді Гага, Джонні Депп і багато інших.

Найближчим часом герцогиня буде з'являтися на різних офіційних заходах в гордій самоті. Вже в лютому Вільям відправляється в якості військового офіцера на Фолклендські острови. Повернеться принц до кінця березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британці роблять вагітні ляльки Кейт Міддлтон

Але сумувати Кетрін, вочевидь, не доведеться. Відомо, що вона призначена куратором низки благодійних та громадських фондів. В цілому організацій не дуже багато, всього чотири, але як пояснюють в оточенні Її Світлості, "вона має намір детально розібратися в роботі".

У червні пара візьме безпосередню участь в урочистостях з нагоди 60-річного ювілею перебування королеви Єлизавети II на престолі, а потім виступить у ролі послів Олімпіади-2012. У вересні-жовтні у подружжя заплановані офіційні візити в Сингапур і Малайзію.

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Вільяма подумає про спадкоємця в наступному році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути