середа, 03 жовтня 2018 14:41

Довелось копати яму: Арсен Мірзоян презентував філософський кліп
5

В основі кліпу тема буття, шляху людини і її місця у цьому світі
Фото: прес-служба
Співак Арсен Мірзоян з режисером Олегом Борщевським
В основі кліпу тема буття, шляху людини і її місця у цьому світі
В основі кліпу тема буття, шляху людини і її місця у цьому світі
В основі кліпу тема буття, шляху людини і її місця у цьому світі

Співак Арсен Мірзоян разом з режисером Олегом Борщевським презентували короткометражний фільм "1000 разів". В його основі тема буття, шляху людини і її місця у цьому світі.

Закрита презентація відбулась у столичному клубі "Caribbean Club". Захід відвідали Фагот, Олег Собчук (лідер групи SKAI), Соломія Вітвіцька, Kishe, Олексій Мочанов, Тоня Матвієнко, Анжеліка Рудницька, Марія Бурмака, DJ Tapolsky, група ADAM і багато інших.

Далі відеороботу відправлять на кілька незалежних українських та зарубіжних кінофестивалів, тож в мережу його викладати не планують. Артист і режисер представили музичне відео, яке було взято за основу фільму.

"У нас вийшла філософська притча про пошук справжніх цінностей. Ідея виникла як відгук на вічні питання про правильність життєвого шляху і пошуку сенсу існування людини. Головний герой риє яму в пошуках скарбу, але чи зупиниться він, коли знайде його?", - прокоментував Олег Борщевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін випустив перший україномовний альбом

Зйомки зайняли один день під Києвом, а пост-продакшн тривав місяць. Всього над створенням фільму працювало 30 людей. За словами Борщевського, найбільше зі знімальної команди дісталося саме Мірзояну, якому довелось копати до кінця зйомок.

У травні Арсен Мірзоян випустив провокаційний кліп на пісню "Ідіоти" з четвертого студійного альбому "Слова і Ноти". У ньому він вирішив розповісти про моментальну закоханість та розкутість.

Зараз ви читаєте новину «Довелось копати яму: Арсен Мірзоян презентував філософський кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути