вівторок, 22 травня 2018 16:41

Голі груди й алкогольний угар: Мірзоян випустив провокаційний кліп

Голі груди й алкогольний угар: Мірзоян випустив провокаційний кліп
Cпівак Арсен Мірзоян випустив кліп на пісню "Ідіоти" Фото: YouTube

Cпівак Арсен Мірзоян випустив провокаційний кліп на пісню "Ідіоти" з четвертого студійного альбому "Слова і Ноти".

У новому кліпі він вирішив розповісти про моментальну закоханість та розкутість. Відео вийшло доволі провокативним, навіть дещо еротичним, пише 24tv.ua.

"Цей кліп – картинка і атмосфера. Мірзоян все ж виконує рок, а це - не лише музика і текст, а ще - жінки і алкоголь. Але з піснею відео пов'язане більше, ніж може здатися. Іноді ми робимо абсолютно ідіотські вчинки, часто це пов'язано з тим, що трохи перебрав. А вранці ми стаємо тверезими і далі живемо звичним життям", –розповів режисер Олег Борщевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян озвучили персонажів голлівудського блокбастера

Співак режисерську ідею підтримав.

"Я дуже хотів відтворити крутих квартирників. Раніше вони називалися come as you are (в перекладі з англійської мови – "приходь таким, як ти є"). Всі розкуті, молоді, п'яні. Також мені хотілося трохи висміяти наші реалії життя. Сучасність диктує свої правила: постійні стрім, фото, селфі, відео. Частіше потрібно просто насолоджуватися, а "фото" завжди залишиться в спогадах і почуттях", - каже Мірзоян.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, які у березні повторно одружилися у Таїланді, покаталися на яхті Дніпром.





Зараз ви читаєте новину «Голі груди й алкогольний угар: Мірзоян випустив провокаційний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі