четвер, 01 червня 2023 13:38

Донька невиліковно хворого Брюса Вілліса розкрила подробиці про стан актора
16

Брюс Вілліс і його донька Таллула
Фото: instagram.com/buuski
Брюс Вілліс і його донька Таллула
Брюс Вілліс і його донька Таллула
Брюс Вілліс і його донька Таллула
Брюс Вілліс і його донька Таллула

Дочка 68-річного Брюса Вілліса від шлюбу з 60-річною Демі Мур 29-річна Таллула розкрила подробиці про стан здоров'я хворого на афазію батька.

В особистому есе для Vogue вона розповіла про боротьбу актора з дегенеративним захворюванням мозку. Таллула згадала, як стала свідком поганого морального й фізичного стану свого тата.

"Ситуація ставала дедалі серйознішою. Несприйнятливість через втрату слуху посилилася, і іноді я приймала це на свій рахунок. У нього було двоє дітей від моєї мачухи, і я думала, що він втратив до мене інтерес", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У леопардовому бікіні: Демі Мур показала перше фото з крихітною онукою

Друга дружина актора 44-річна Емма Гемінґ стала для нього голосом і комунікатором. Вони побралися у 2009 році. Подружжя виховує двох спільних доньок: 11-річну Мейбел Рей та 9-річну Евелін Пенн.

Емму з чоловіком підтримує також колишня дружина актора Демі Мур. Акторка намагається проводити більше часу з ексчоловіком та часто телефонує йому.

Таллула страждала від анорексії. У 25 років дівчина пройшла лікування в спеціалізованій клініці.

"Щоразу, коли я приїжджаю до батька, то роблю тонни фотографій. Знімаю усе, що бачу, стан речей. Я як археолог, шукаю скарби в речах, на які раніше не звертала особливої уваги. У мене є всі голосові повідомлення від нього, збережені на жорсткому диску. Я намагаюся задокументувати, створити запис на той день, коли його не буде поруч, щоб нагадати мені про нього і про нас. На щастя, недоумство не вплинуло на його рухливість. Він усе ще знає, хто я, і загоряється, коли я входжу до кімнати", – поділилася молода жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодша на 54 роки дівчина Аль Пачіно народить йому четверту дитину

Одна з відмінностей між деменцією та Альцгеймером полягає в тому, що, принаймні на ранніх стадіях хвороби, перша характеризується порушеннями мови та моторики, тоді як остання – втратою пам'яті.

"Я постійно метушуся між сьогоденням і минулим, коли говорю про Брюса: він є, він був. Це тому, що в мене є сподівання, від яких я так не хочу відмовлятися. У квітні у моєї старшої сестри Румер народилася дочка Луетта, а Брюс і Демі стали бабусею і дідусем. Крихітка змінюється з кожною годиною, і з моїм батьком відбувається те ж. Його стан може змінюватися так само швидко і непередбачувано", – зазначила Таллула.

У вже хворого на афазію Вілліса лікарі діагностували лобно-скроневу деменцію. Афазія – це розлад, який найчастіше викликається інсультом. Також він може бути викликаний травмою голови або, в рідкісних випадках, неврологічним захворюванням. Симптоми хвороби можуть впливати на мовлення, розуміння та здатність читати. У деяких випадках афазію можна лікувати за допомогою логопедії.

У Брюса Вілліса від першого шлюбу з Демі Мур є троє спільних доньок – 34-річна Румер, 31-річна Скаут та Таллула. Пара була разом 13 років. 2000 року актори розлучилися, але Мур із Віллісом залишилися у теплих стосунках: вони часто зустрічаються усією родиною на посиденьках.

Румер Вілліс розсекретила свою вагітність у грудні. Радісною новиною про майбутнього первістка жінка поділилася у фотоблогу, запостивши серію своїх чорно-білих світлин із округлим животиком. Поруч із вагітною позував також її бойфренд, музикант Дерек Річард Томас.

У березні торік ЗМІ повідомили, що Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно. Причиною цього рішення стало те, що в кінозірки виявили афазію – розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку. Згодом стан здоров'я хворого актора погіршився. Зірка дедалі рідше впізнає рідних і не завжди розуміє, що вони йому кажуть. Зокрема, знаменитість мало що може сказати сам.

Вілліс отримав зірку на Голлівудській Алеї слави у Лос-Анджелесі, де вшановуть легенд кіно, телебачення та музики. Актор народився на військовій базі США в Німеччині в 1955 році, виріс у Нью-Джерсі. Популярність йому принесла роль приватного детектива Девіда Аддісона у фільмі "Місячне сяйво".

Зараз ви читаєте новину «Донька невиліковно хворого Брюса Вілліса розкрила подробиці про стан актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути