середа, 30 березня 2022 20:30

Брюс Вілліс більше не зніматиметься в кіно через хворобу
8

Американський актор 67-річний Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно.

Причиною цього рішення стало те, що в кінозірки виявили афазію - розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку, повідомляє видання Variety.

Про те, що Вілліс більше не зніматиметься в кіно, оголосила його сім'я.

Американський актор Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно
Фото: instagram.com/emmahemingwillis
Про те, що Вілліс більше не зніматиметься в кіно, оголосила його сім'я
Американський актор Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно
Американський актор Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно
Американський актор Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український голкіпер з понівеченим обличчям дебютував в НХЛ, щоби стати легендою

"Наш любий Брюс має деякі проблеми зі здоров'ям, і нещодавно в нього виявили афазію, яка впливає на його когнітивні здібності. У результаті цього він завершує кар'єру, яка так багато значила для нього. Це справді складний час для нашої сім'ї, і ми вдячні за вашу любов, співчуття та підтримку. Як завжди говорить Брюс: "Живи в кайф". І ми разом плануємо зробити саме це", - зазначили близькі Вілліса в заяві.

Брюс Вілліс народився 19 березня 1955 року в місті Ідар-Оберштайн у Західній Німеччині. Батько був вільнонайманим службовцем в американській військовій частині, американець за походженням, мати - німкеня, домогосподарка.

У дитинстві Вілліс сильно заїкався. Хвилювання позбавляло хлопчика мови. Щоб подолати це, у 8 років пішов у шкільний театральний гурток. Там він зрозумів, що йому подобається виступати перед великою аудиторією. І подолав заїкання.

Після закінчення школи Вілліс вступив до Монклерського державного університету, де теж грав у студентському театральному колективі. Потім - на позабродвейській сцені в Нью-Йорку, заради чого кинув навчання.

Талант Вілліса помітили не на театральній сцені, а біля стійки нью-йоркського бару Centrale, де проводила час артистична богема.

Уперше перед камерою чоловік зіграв у рекламі джинсів Levi's. Творча біографія Вілліса починалася з епізодичних ролей у маловідомих театрах і телевізійних постановках. Але він продовжував відвідувати кастинги та проби, не відмовляючись від зйомок у рекламі.

Успіх прийшов до Вілліса після його появи в серіалі "Детективне агентство Місячне світло". Проєкт висунули на премію "Еммі" за 16 категоріями, зокрема за найкраще виконання чоловічої ролі. За актором закріпилася слава коміка. Тільки 1988 року, коли Брюс знявся в легендарному "Міцному горішку", артиста побачили в іншому світлі. Після цього фільму до нього приклеївся образ непереможного рятівника світу.

Вілліс показав себе не лише в бойовиках, комедіях і драмах, а й у психологічних фільмах. Трилер "Шосте почуття" став одним із найкасовіших в історії Америки. Ця стрічка принесла артисту сплеск популярності та завидний гонорар у $100 млн.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс більше не зніматиметься в кіно через хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути