понеділок, 09 червня 2008 09:28

Домогаров не прийде на похорони загиблого сина (ФОТО)

За фатальним збігом обставин 23 літній Дмитро Домогаров опинився на шляху автомобіля, що вилетів на тротуар.

Трагедія сталась о сьомій годині вечора. Водій позашляховика "хенде" не впорався з керуванням і вилетів на тротуар. Джип кілька разів перекинувся і буквально зім"яв під собою шістьох пішоходів. Важче за всіх постраждав якраз Дмитро - син від першого шлюбу улюбленця мільйонів телеглядачів 44 літнього Олександра Домогарова.

Молода людина була у вкрай важкому стані, і лікарі "швидкої допомоги" екстрено доставили його в найближчу клініку. Вже там з"ясувалося, що у Дмитра перелом основи черепа і внутрішньомозкова гематома. Постраждалому була потрібна термінова операція. Проте в цій лікарні зробити її було неможливо.

- Річ у тому, що у нас в штаті клініки немає нейрохірургів, тому було вирішено перевезти його в іншу клініку, - розповів один з лікарів лікарні.

Щоб не втрачати дорогоцінний час, лікарі, зафіксувавши у Дмитра зламані хребці, перевезли його на кареті "швидкої допомоги" в спеціалізовану клініку. Декілька фахівців-нейрохірургів було терміново викликаны з дому, і о пів на другу ночі Домогаров-молодший був прооперований.

- У нього на тілі практично не було жодного пошкодження, - продовжує лікар. - Але руйнуючу роль зіграла важка черепномозкова травма...

Не дивлячись на всі зусилля лікарів, Дмитро помер прямо на операційному столі.

В аварії серйозно постраждали ще три людини. Двоє з них у вкрай важкому стані були доставлені в реанімацію.

- Ми з Ромом, колегою по роботі, учора увечері йшли до метро, як раптово я відчув удар ззаду, впав і знепритомнів, - розповів один з постраддалих, 21 літній Павло Пожога. - Прокинувся через хвилину, дивлюся, на тротуарі валяється перевернута іномарка, а поряд на асфальті лежить якийсь хлопчина, весь в крові...

За словами очевидців, джип буквально роздавив людей. Роман Пающик і Сергій Ненахов опинилися під важким кузовом. Домогарова-молодшого ударною хвилею відкинуло на декілька метрів від автомобіля, хлопець впав і сильно ударився головою об асфальт. Через п"ять хвилин до місця трагедії вже під"їхала перша карета "швидкої допомоги". Дмитра Домогарова, як найважчого, госпіталізували першого.

- Тільки "швидка" від"їхала, тут же приїхали даїшники, вони почали шукати документи в сумці госпіталізованого хлопчини, і один з міліціонерів сказав, що це син відомого актора Олександра Домогарова, - продовжив Павло. - А потім і нас повезли в лікарню.

З трьох госпіталізованих Павло Пожога отримав найменші травми. У хлопця закрита черепномозкова травма і перелом правої гомілки. Його другу Роману Пающику повезло менше. Він, як і 30 літній Сергій, знаходиться в реанімації, пише Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Домогаров не прийде на похорони загиблого сина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути