Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2012 17:56

Догляд за дитиною не позначився на фігурі Вікторії Боні

Колишня зірка "Дому-2" і відома ведуча Вікторія Боня готується стати дружиною монакського мільйонера Алекса Смурфіта. Як зізналася дівчина, більшу частину часу вони живуть в фамільному замку Смурфітів в Каннах, а в Сен-Тропе приїжджають, щоб побути наодинці один з одним.

Боня вирішила поділитися фотографіями її щасливого сімейного життя, виклавши їх у свій Тwitter, а також розповіла телеведучому Андрію Малахову про свої взаємини з майбутнім чоловіком.

В даний час щасливі батьки повністю зайняті вихованням тримісячної доньки. Виявляється, молодий тато дуже любить проводити час з малятком, носить дівчинку на руках і насолоджується батьківством.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вікторія Боня показала струнку фігуру після пологів

Віка зізналася, що їхні стосунки з нареченим після появи на світ дитини стали більш глибокими і довірливими. Молодий батько був присутній на пологах 32-річної Вікторії. Це рішення нелегко йому далося, але 25-річний Алекс набрався сміливості. Мільйонер зізнається, що був трохи шокований побаченим, але все одно щасливий.

Різниця у віці дівчину не лякає і не бентежить. Боня вважає, що чудово виглядає, тому вони прекрасно виглядають разом.

Віка повідомила, що поки не буде наймати няню, так як думає, що місяців до шести вона і так прекрасно з усім впорається. І сімейні турботи ніяк не позначилися на її шикарній фігурі. На одному з фото дівчина позує в одному купальнику, сидячи на яхті, а її ідеальну шкіру освічують промені південного сонця.

Зараз ви читаєте новину «Догляд за дитиною не позначився на фігурі Вікторії Боні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути