понеділок, 18 липня 2011 17:38

Вікторія Боня хоче заміж за сина мільярдера
9

Фото: Фото: журналу VIVA! Росія

Відома російська телеведуча і екс-учасниця ріаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня зібралася заміж за Алекса Смьорфіта - сина мільярдера з Монако.

"Я його шалено люблю. Я люблю його так, як навіть не знала, що можна любити", - зізналася Вікторія Боня в інтерв'ю журналу VIVA! Росія.

Алекс також прокоментував свої стосунки з Вікторією: "Абсолютно алогічні. Вони дуже пристрасні, часом нелогічні. Інший раз мене виводять з себе якісь речі, інший раз - її. Але все-таки головне слово - пристрасні. Я дуже довіряю їй і, правда, її дуже люблю".

У житті Вікторії Боні було кілька чоловіків. І олігархів, і просто хороших хлопців. Але ні за кого з них вона не хотіла вийти заміж.

Дев'ять місяців тому Вікторія Боня випадково познайомилася з високим шатеном, який абсолютно не говорив російською. "Заморський принц", - пожартувала її подруга. І жарт виявився пророчим.

Про свої почуття Віка і Алекс до цього моменту не розповідали нікому.

"... Заміж я хочу вийти раз і назавжди. Тому якщо нам судилося з Алексом бути завжди разом, то ми й одружимося, і все буде. Я йому пояснюю: Алекс, тобі 26 років, мені вже 31 рік. Я не кажу, що я стара, - в жодному разі. Але я хочу в 33 вже мати першу дитину". Я так і сказала. Для мене це важливо. Я собі поставила на меті саме двох дітей. Хочу в 35, може бути, другу, щоб я вже зрозуміла, що виконала свою жіночу місію. А він сказав: "Так, ти знаєш, я бачу тебе як мати моїх дітей, ти мені дуже подобаєшся". Він бачить, що я люблю дітей і тварин. А це дуже важливий показник", - поділилася Вікторія Боня.

"Я хочу серйозних стосунків з Вікторією. Але ж все залежить від того, як вони будуть розвиватися. Сьогодні я міг би сказати "так", завтра ... І все-таки я думаю, що наші стосунки досить гарні, щоб створити сім'ю", - не приховує Алекс Смерфіт.

Він уже познайомив Віку зі своїми батьками. Його батько, ірландець Майкл Смьорфіт, є великим промисловцем, у світі йому належить кілька заводів з виробництва упаковки.

Алекс всього домагається сам, каже Вікторія Боня. Він приїхав до Росії, щоб розвивати свій бізнес. Зараз у нього фабрика в Одинцово, яка випускає кейки - солодкі тістечка.

"Ось ми з Алексом живемо абсолютно кожен за свій рахунок. Він мене не утримує, мене ніхто не утримує. Я працюю, і те, що заробляю, я витрачаю на себе, на свою сім'ю. Безумовно, він мене запрошує в поїздки, безумовно, там це все оплачує. Але все одно, побут, який у мене є, в якому я зарплату повинна платити моїй покоївці, в якому плачу рахунки (і вони теж немаленькі), це все оплачую я абсолютно сама", - акцентувала телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Боня хоче заміж за сина мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути