четвер, 11 серпня 2011 13:15

Дочка Шварценеггера в Harper's Bazaar розповіла про стосунки з батьком

Старша дочка Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер, 21-річна Кетрін, дала велике інтерв'ю для вересневого номеру Harper's Bazaar. В останні місяці Кетрін довелося нелегко: після скандалу в сім'ї Шварценеггера вона не тільки підтримувала і втішала мати, але й була опорою для молодших братів і сестри.

Дівчина зізналася, що завжди була дуже близька з матір'ю, а не з батьком.

"Я з дитинства тягнулася до неї. Звісно, я любила і батька, але це були зовсім інші стосунки. Я по шість разів на день телефоную мамі, а в перервах між розмовами ми ще й переписуємось! Люди часто кажуть, що я - просто близнюк Марії. Думаю, це гени Кеннеді. У мене "фамільні" вилиці! Іноді мама дивиться на мене і сміється: "Ось вони, я їх бачу!", - поділилася дівчина.

Також Кетрін розповіла, що відразу після скандалу полетіла до Лондона, щоб уникнути непотрібної уваги.

"Мені хотілося виїхати подалі від будинку, щоб зрозуміти, що не весь світ обертається навколо нашої сім'ї, - пояснила вона. - Тепер я намагаюся не думати про те, що думають інші люди ... Але повідомлення від моїх читачів у Твіттері мені дуже допомогли, правда!"

Вивести дівчину на відверту розмову про новоявленого зведеного брата, сина Арнольда Шварценеггера від домробітниці Мілдред Баени, журналістам так і не вдалося. Кетрін намагалася говорити загально, не згадуючи ані імен, ані фактів.

"Думаю, що все на світі відбувається не просто так. Іноді складно зрозуміти, чому тобі випало те чи інше випробування, але у всьому є якийсь сенс, - сказала вона. - Я вірю, що Бог посилає нам тільки ті випробування, які ми зможемо витримати".

Зараз ви читаєте новину «Дочка Шварценеггера в Harper's Bazaar розповіла про стосунки з батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути