середа, 30 червня 2010 09:09

Дочка Анджеліни Джолі хоче бути хлопчиком (ФОТО)

Анджеліна Джолі зізналася, що її 4-річна дочка Шайло хоче бути хлопчиком.

"Вона хоче бути хлопчиком, - розповіла актриса в інтерв"ю журналу Vanity Fair. - Тому ми коротко стрижемо їй волосся. Їй подобаються хлоп"ячі речі. Обожнює спортивні костюми і строгі костюми з брюками. Просто як справжній франт. Вона думає, що одна з братів".

Актриса навіть підібрала новий фешн-термін для опису стилю своєї дочки - "чорногорський".

Свого часу Шайло-Нувель Джолі-Пітт вважалася "золотою дівчинкою". Після народження дитини глянсові видання наперебій пропонували зоряній парі запаморочливі суми за право опублікувати перше фото малюка. Врешті-решт знімок був проданий за 4 мільйони доларів.

Захоплення дочки Енджі не хвилюють: "Шайло може розсмішити до істерики. Вона одна з найбільш безтурботних людей на світі. Думаю, в ній є всі завдатки актриси. Я в дитинстві вбиралася і стрибала до одуру як вона!"

Сьогодні Шайло вважається одним з найвідоміших зоряних нащадків в світі. Її ім"я регулярно з"являється в різноманітних рейтингах "найстильніших" і "найвпливовіших" дітей Голлівуду.

А що стосується близнят, то тут поки обходиться без перегинів.

"Нокс і Вів - класичний хлопчик і дівчинка. Вона дуже жіночна. А він справжній маленький хлопчисько", - розповіла актриса.

У інтерв"ю Джолі також зізналася, що, маючи шістьох дітей, важко не відчувати себе зв"язаною узами з людиною, з якою ти їх виховуєш: "Ми не проти весілля, але все так, ніби то ми вже одружені. Діти - це більший пріоритет, набагато більший. Вони наше життя".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Дочка Анджеліни Джолі хоче бути хлопчиком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути