середа, 26 серпня 2009 18:05

Трирічна дочка Джолі та Пітта хоче зніматися в кіно

 

Питання спадкоємності поколінь в зоряних сім"ях рідко стає ребром. Багато нащадків знаменитих акторів слідують стопами своїх батьків. І навряд чи хто сумнівався, що первісток відомої голлівудської пари Джолі - Пітт стане виключенням. Як повідомляють таблоїди, трирічна Шайло Нувель, яка завдяки своїм батькам на сьогоднішній день є однією з найвідоміших дівчаток на планеті, вже готова присвятити себе кінематографу.

Чи варто говорити, що в голлівудській тусовці дана новина викликала пожвавлення. "Шайло - поєднання двох найкрасивіших акторів в світі, вона народжена, щоб стати зіркою, - повідомляє одне з джерел виданню Daily Star. - Бред і Анджеліна насторожено поставились до її інтересу до акторської кар"єри, проте вони обіцяють, що дозволять своїм дітям здійснити свої мрії. Вони подумують про те, щоб записати її в школу акторської майстерності".

До речі, дебют Шайло в кіно вже відбувся. Дівчинку можна побачити в одній з найгучніших картин минулого року - "Загадкова історія Бенджаміна Баттона". Як відомо, головну роль в стрічці виконав її батько Бред Пітт.

Тим часом дівчинка вже нібито сказала своїм друзям: "Я хочу робити те, що роблять матуся і тато".

Звістка з"явилася всього через декілька тижнів після того, як Бред Пітт зізнався, що вони досі не розповіли своїм шістьом дітям, чим саме заробляють на життя. 45-річний актор сказав, що він і Анджеліна намагаються домовитися, як пояснюватимуть їм, чим займаються, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Трирічна дочка Джолі та Пітта хоче зніматися в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути