четвер, 22 квітня 2010 08:45

Діти примушують одружитися Бреда Пітта та Анджеліну Джолі

Діти примушують одружитися Бреда Пітта та Анджеліну Джолі

Знаменита голлівудська пара Бред Пітт і Анджеліна Джолі постійно знаходяться в центрі уваги преси. І досі особисте життя зірок цікавить журналістів значно більше, ніж їхні успіхи на ниві кінематографа і навіть добродійні акції. Два місяці тому світ вразила звістка, що актори вирішили розійтись. Але тепер повідомляється, що парі, мабуть, все ж таки доведеться офіційно зареєструвати свої стосунки.

Ані Енджі, ані Бред особливо не горять бажанням влаштовувати весілля. Але що не зробиш заради дітей, а саме вони наполягають, щоб актори стали нарешті "справжніми" чоловіком і дружиною.

Джерело з оточення пари повідомило американському журналу OK!, що сини і дочки Бранджеліни наполягають, щоб вони оформили свої стосунки.

"Першим був Меддокс. Він просить їх одружитися вже декілька років. Потім Захара і Шайло до нього приєдналися. Пакс теж вважає, що було б чудово, якби тато і мама носили обручки", - пише видання.

Варто зазначити, що раніше в одному зі своїх інтерв"ю Анджеліна зізналася, що вони з Бредом чекають, коли діти почнуть їх просити про весілля. Тільки після цього питання про одруження встане серйозно.

Втім, насправді зірок зараз більше цікавить не покупка обручок, а спільна робота на знімальному майданчику.

"Я обожнюю працювати з ним, - заявила нещодавно Енджі журналу Entertainment Weekly. - Бред - мій улюблений актор, і працювати з ним одне задоволення. Але нам складно знайти відповідний проект".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Діти примушують одружитися Бреда Пітта та Анджеліну Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути