четвер, 25 лютого 2010 09:43

Джолі та Пітт привселюдно цілуються на вулиці (ФОТО)
5

Одна з найвідоміших голлівудських пар Голлівуду спростовує чутки про свій розрив. Проникшись романтичною обстановкою, Анджеліна Джолі та Бред Пітт не посоромилися ніжно цілуватися на людях. Пара приїхала до Франції для зйомок фільму "Турист", в якому Джолі грає головну роль разом з Джоні Деппом.

Анджеліна знімалася в сцені в паризькому кафе, і тут на майданчику з"явився Бред Пітт, який скучив і заїхав відвідати кохану.

Як відзначають журналісти, судячи з усього, у стосунках пари зараз панує повна гармонія.

А може, у Енджі трохи змінився характер? Так, нещодавно актриса помирилася зі своїм батьком Джоном Войтом. До речі, з батьком Джолі не розмовляла майже 10 років. Причиною конфлікту стала заява Войта, що він побоюється за психічний стан дочки після того, як вона усиновила камбоджійського хлопчика.

Передбачається, що важливу роль в примиренні батька і дочки зіграв Пітт. Він відомий тим, що дуже серйозно ставиться до сімейних стосунків. Нещодавно стало відомо, що Войт відвідав сімейство Джолі-Пітт в Італії. А днями Енджі з батьком разом з"явилися на людях.

Картина "Турист" - вільний рімейк знаменитої однойменної французької драми. Джолі належить зіграти агента Інтерполу, яка фактично бере в заручники прибулого до Європи американського туриста, щоб з його допомогою зловити небезпечного злочинця, який був раніше її коханим.

Депп грає Френка Тейлора, зв"язком з яким героїня Анджеліни скористається, щоб вийти на свого колишнього коханця і за сумісництвом злочинця.

Kleo.ru, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Джолі та Пітт привселюдно цілуються на вулиці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути